Джулия Фокс привлече вниманието, когато се присъедини към Барбара Палвин

...
Джулия Фокс привлече вниманието, когато се присъедини към Барбара Палвин
Коментари Харесай

Джулия Фокс носи корсетна рокля със странна прическа и блясък по тялото, докато се присъединява към Барбара Палвин на шоуто на Vivienne Westwood Paris Fashion Week

Джулия Фокс притегли вниманието, когато се причисли към Барбара Палвин на Vivienne Westwood Fall/ Ревюто на конфекция за зимата 2024-2025 година на Парижката седмица на модата в събота

Напоследък Джулия се концентрира върху моделирането си и се появява на високопоставени фешън ревюта, само че холивудската й кариера върви напред.

Миналата година тя се събра още веднъж с режисьора на „ Без ненадейно придвижване “ Стивън Содърбърг за психологическия трилър „ Присъствие “, който беше сниман единствено за три седмици откакто получи позволение за снимане на фона на стачките на сценаристите и актьорите.

Премиерата на кино лентата беше предишния месец в Сънданс и беше добит за разпространяване от самостоятелното студио Neon. Преди това студиото популяризира корейския хитов трилър „ Паразит “, който беше неочакван притежател на премията „ Най-добър филм “ и голям брой други награди „ Оскар “.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР