Джулиана Гани засрами мъжете в Пловдив, като единствена се притече

...
Джулиана Гани засрами мъжете в Пловдив, като единствена се притече
Коментари Харесай

Само в Марица: Бременната Гани засрами мъжете в Пловдив, б...

Джулиана Гани засрами мъжете в Пловдив, като единствена се притече на помощ на закъсало такси. Атрактивната русокоска изпадна в неуместната обстановка на кръговото кръстовище.

През деня Гани снимала часове наред в Драматичния спектакъл, а по-късно взела участие в акция, обвързвана с сигурността на децата на пътя. Последната спирка на пловдивчанката, която е и бременна в седмия месец, била бутик на центъра, след което се качила на такси на отсрещната стоянка.

Трафикът към този момент бил претрупан, защото минавало 17 часа. Няколко кръстовища по-надолу колата аварирала и останала в самото кръговото кръстовище до хипермаркет в Тракия. " Двигателят изгасна и таксито повече не можа да възпламени. Вместо да оказват помощ на индивида, всички започнаха да свирят и да му крещят.

Шофьорът се тормози и нямаше по какъв начин да не му оказа помощ колкото мога да изкараме колата отвън кръговото. Можеше да стане различен случай ", споделя Джулиана премеждията си.

Тъй като обстановката изглеждала доста неуместна и не било за поверие какво се случва, инфлиенсърката запечатала последните метри в малко видео. " Часовете във фитнеса ми се отплатиха. Може да съм бременна, само че добутахме таксито ", удовлетворена е тя.

Браво, Джулка!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР