Джулиана Гани все още не съобщава, че е бременна, макар

...
Джулиана Гани все още не съобщава, че е бременна, макар
Коментари Харесай

Джулиана Гани бременна с момче

Джулиана Гани към момента не оповестява, че е бременна, въпреки че към този момент е в петия месец и скоро мъчно ще може да скрие корема. Наскоро Джулката и бъдещият баща Теодор са разбрали какъв ще е пола на предстоящото бебе. Макар и двамата да желали момиченце, се оказало, че плеймейтката ще има втори наследник, написа Хотнюз. Въпреки богатствата новина за момента риалити звездата не я оповестява публично. На няколко пъти тя пускаше двусмислени постове в обществената мрежа, от които се подразбираше, че май чака правоприемник.

Носителката на титата " Мис Силикон " стана майка за първи път преди две години на 2 януари. След разводът с бащата на детето - фитнес инструкторът Илиян Найденов, родителските права за синът им Давид получи точно таткото. С днешна дата обаче малчугана е повече при майка си. 2-годишният сладур очевидно се схваща прелестно с новия мъж на Гани - служителят на реда Тед. Това се вижда и от фотосите, които двойката разгласява в Инстаграм.

Тези дни Джулката изненада почитателите си като сподели какво е правила в свободното си време, а точно яздила е кон. С това предизвикателство я сюрприйзирал точно обичаният й мъж. Всеки лекар ще ви каже, че да се язди по време на бременност е противопоказно. През първите месеци има заплаха от импровизиран аборт, а в по-късните месеци има заплаха от обособяване на плацентата. Но в древността дори са предизвиквали раждане като са качвали бременната жена на разтревожен кон. И все пак във всяка конна база ще се откри човек, който ще ви опише за негова позната, която до последните месеци на бременноста си е яздила, дори скачала трудности и е родила крепко и щастливо дете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР