Джулиана Гани винаги бърза за някъде, но винаги закъснява, заради

...
Джулиана Гани винаги бърза за някъде, но винаги закъснява, заради
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Искам умен и беден мъж!

Джулиана Гани „ постоянно бърза за някъде ”, само че постоянно закъснява, поради доста задания, които има. Тя е инфлуенсър, водеща на разнообразни събития и детски балове, и постоянно се появява в разнообразни излъчвания, а доста скоро плеймейтката признава, че ще я забележим „ и на огромен екран ”.

Кога и къде ще „ цъфне ” Гани, към този момент избира да резервира в загадка. Въпреки натоварения си график, Джулиана сполучливо се оправя и с грижите за двете си деца, и даже има време за разкрасителни процедури, а последната процедура е покачване и увеличаване на д*пето.

Гани е безапелационна, че това няма по какъв начин да стане единствено с тренировки и по тази причина е прибягнала до тази промяна. Не крие, че по-късно мъчно се е възстановила и е получила оток.

Гани споделя, че не се счита за глупава и желае мъж, с който да може да си приказва. Тя изрично декларира, че би предпочела да има връзка с „ интелигентен и безпаричен мъж ”, а не с „ богат и малоумен ”.

„ Защото ще има защо да си приказваме. Аз не се считам за глупава и мисля, че ще намерим общи тематики и общи занимания дружно ”, прецизира плеймейтката своите желания за мъже.

Източник: ladyzone.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР