Джулиана Гани стана диджей в култов клуб в Студентски град.

...
Джулиана Гани стана диджей в култов клуб в Студентски град.
Коментари Харесай

Джулиана Гани диджейка в Студентски град

Джулиана Гани стана диджей в паметен клуб в Студентски град. Една от най-колоритните участнички в обичаното шоу за фалшификати „ Като две капки вода “ сподели забележителни умения зад пулта и безусловно взриви препълнената дискотека с микс от най-актуалните шлагери сега.

Джулката не изневери на стила си да бъде постоянно секси и се появи в бледорозово бюстие и поличка, които бяха в звук с пулта й. В обществените мрежи пък разясниха, че на розовия й пулт би завидяла и Парис Хилтън, която, както е ясно, също влиза от години в ролята на звезден DJ.

Самата Джулиана показа, че извънредно доста се е забавлявала. „ Много ми хареса тази роля, нямам самообладание още веднъж да се кача на сцената. Много се забавлявахме, пяхме, танцувахме “, не крие страстта си Гани.

Освен почитатели на Гани, рожденици и други празнуващи, в клуба я приветстваха и плеяда от участници в различен формат на NOVA. На централно ВИП сепаре се бяха настанили участници от „ Хелс китчън “, които към този момент са отвън борбата за огромната премия - Галин, Владимира, Лидия, Светла и други
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР