Джулиана Гани спира да кифлее. Майката на две деца никога

...
Джулиана Гани спира да кифлее. Майката на две деца никога
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Вече не съм к*фла!

Джулиана Гани стопира да кифлее. Майката на две деца в никакъв случай до момента не е криела, че е суетна жена и обича да се глези с разнообразни козметични процедури. Ако стартираме да изброяваме всичко, което Джулка си е правила или е слагала по себе си, все ще пропуснем нещо, тъй като Гани не се стопира.

Последната промяна, за която Джули описа най-подробно през януари, бе промяна на з*дните й елементи. След тази процедура възобновяване било мъчно, показа тя, тъй като получила огромен оток.

Въпреки болката, която Джули е изтърпяла обаче, около многото корекции, тя не се отхвърляше от разкрасителните процедури. Едва в този момент, когато е станала участник в „ Като две капки вода ”, Гани признава, че е загърбила суетата.

Тя показа, че с помощта на шоуто за фалшификати е „ потиснала суетата си ”. Джули не крие, че е „ кифла ” и за нея е било същински потрес, когато се е видяла в огледалото като мъж – с мустаци, брада и гола глава. Но тя към този момент е привикнала с смяната и признава, че приема всеки идващ облик „ на подбив ”.

Джулиана твърди, че е „ преодоляла себе си ” и към този момент може да излезе на открито без грим, с спортен екип и без токчета. „ Свикнах да се виждам по всевъзможен метод ”, споделя Гани за смяната, която претърпява с помощта на „ Капките ”.

 Източник: nova.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР