Джулиана Гани сложи плитки на гаджето си и така за

...
Джулиана Гани сложи плитки на гаджето си и така за
Коментари Харесай

Джулката пак направи полицайчето за смях

Джулиана Гани постави плитки на гаджето си и по този начин за следващ път го направи за смях, писа " Телеграраф ".

Силиконката явно е решила да промени стила на служителя на реда и да го приближи оптимално до нейния, забравяйки явно, че Теодор Гецов е редови чиновник на реда в РПУ-Велико Търново.

Красавицата качи обща фотография от сантименталната им почивка в Дубай, на която влюбените театралничат. Интересното в тази ситуация е изборът им на прическа - афроплитки и за двамата. И в случай че това е в стила на Малката Джулка, то за един най-обикновен служител на реда от Търново несъмнено е смела постъпка. Последваха мнения от почитателите на Джули в обществените мрежи, някои от които попитаха: “Гнездо ли има обичаният ти на главата? “. Повечето почитатели на двойката останаха сюрпризирани от решението на Гецов да остави в ръцете на Джули външния си тип. Не липсваха и мнения, в които хората просто се чудеха по какъв начин младежът ще отиде на работа с тези плитки. „ Нямаше ли строги условия за пазителите на реда във връзка с това по какъв начин би трябвало да наподобяват? “, попита почитателка на Гани.

Припомняме, че това не е първият път, в който Джулиана прави за смях половинката си. Преди време снима клип с негово присъединяване, употребявайки филтър с грим и огромни мигли, по този начин, без да желае, изтипоса гаджето си в обществената мрежа като гримирана девойка. Очевидно младежът е толерантен и доста влюбен в русокоската, тъй като към този момент демонстрира, че е подготвен на всичко единствено и единствено да бъде в леглото на цицораната.

 
      Вижте тази обява в Instagram.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР