Джулиана Гани се срамува, че новият й приятел е обикновен

...
Джулиана Гани се срамува, че новият й приятел е обикновен
Коментари Харесай

Джулиана Гани крие новия любовник, бил провинциалист

Джулиана Гани се срами, че новият й другар е елементарен служител на реда, освен това от провинцията. Затова популяризира новината, че е барета и ловък преследвач на огромни нарушители, научи Hotnews.bg. Силиконката към този момент завърши почивката си в Шри Ланка, на която официализира връзката си с Теодор Гецов от Велико Търново - редови служител на реда към охранителна полиция. за Джулката щяло да е по-престижно, в случай че новия е най-малко някакъв командос или пък полицейски началник, по тази причина тя сама почнала да се хвали с лъжата, че е барета.

Заради Гани той е завършил дългогодишна връзка, което не може да се каже за нея. С Илиян, брачен партньор номер две Джулката устоя близо две години, по-малко пък живя с първия си брачен партньор. Интимните фотоси с Теодор много ядосаха феновете й и Джулиана бе принудена да трие лавината от отрицателни мнения, които изникваха под фотосите. " Зов за внимание... тъжна панорама ", " А до през вчерашния ден ревеше,че ти изневерявали и ти взимали детето ", " Дано детето ти не ти гледа инстаграма…. ", " Засрами се! Имаш дете! ",

" Пластмасата по какъв начин е на пипане " са една дребна част от упреците към русокоската. Много от тях обаче са изтрити стремително от Джулката, излиза наяве от коментиращите. " Браво, Джулка! Печелиш премия за най-скоростно търкане на мнения. Изключи ги, миличка, недей да се тормозиш да триеш един по един. "

 

 
      Вижте тази обява в Instagram.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР