Джулиана Гани прзна, че е готова да роди отново, но

...
Джулиана Гани прзна, че е готова да роди отново, но
Коментари Харесай

Джулиана Гани ражда от новия си

Джулиана Гани прзна, че е подготвена да роди още веднъж, само че този път от новия си мъж. Плеймейтката не стопира да хвали служителя на реда Теодор Гецов и да тръби какъв брой е влюбена. Силиконката бе запитана от собствен почитател дали е подготвена още веднъж да стане майка и тя отговори позитивно на въпроса, видя Lupa.bg.

" Да, този път да родя едно момиченце " - напсиа русокоската и шашна почитателите си.

Припомняме, че Гани и Гецов са дружно едвам от няколко месеца, най-малко по този начин настояват и двамата. Наивната Гани е подготвена незабавно да забременее от младока и да го подари и него с дете. Освен, че желае бебе, Малката Джулка се похвали и с нов фотос, който съставлява женски облик и е изрисуван по целия ѝ тил. За смисъла му Гани към момента нищо не е коментирала, само че евентуално е обвързвана с новата й обич Теодор Гецов. С всяко ново гадже на тялото на Гани се появява и нова рисунка, като тялото й към този момент е много нашарено.

Специално за някогашния си мъж Илиян Найденов Джулката беше посветила две татуировки – едната сред гърдите й гласеше „ Принцесата на Найденов “, а другата на гърба била много солидна. Веднага след раздялата силиконовата хубавица отстрани „ Принцесата на Найденов “ от гърдите си, както и тази от гърба си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР