Джулиана Гани отново не успя да случи на мъж или

...
Джулиана Гани отново не успя да случи на мъж или
Коментари Харесай

Поредния крах в семейството: Джулиана спипала мъжа си на калъп с рапърка

Джулиана Гани още веднъж не съумя да случи на мъж или най-малко на вярна половинка. Ето, че нова драма е разстресла на пръв взор фамилната й идилия с служителя на реда Теодор, твърди „ Галерия “, базирайки се на свои източници. Нахаканата пловдивчанка е хванала в невярност обичания си и то не със инцидентна жена, а една от доближените й.

Припомняме, че и предходната връзка на Гани с фитнес инструктора Илиян се разпадна поради кръшкане от негова страна. След като Джулката обществено разкри повода за раздялата с бащата на първото й дете, той взе, че я нападна с компромати под формата на записи и клипчета, които скрито снимал в интервала, до момента в който били дружно.

Този път дамата, застанала сред някогашната носителка на купата „ Мис Силикон “ и сегашния й мъж, е известно лице от музикалните среди.

Тя е хип-хоп изпълнителката Виктория Тодорова позната повече с прякора си Котенцето. Амбициозната дама, която може да се похвали с повече татуировки по тялото, в сравнение с с шлагери, се е позабавлявала уместно с мъжа на Гани, а клюката, че са били интимни, бързо стигнала до ушите на някогашната брадърка.

Разбрала за измяната, тя изпаднала в неистова нервност и безусловно била на прага да изхвърли от вкъщи си палавото полицайче. Единственото, което я възпряло да го орезили обществено, е това какво ще кажат хората в случай че се даде публичност и на тази невярност.

Все отново и предходният й любим Илиян я сложи в същата обстановка, само че тогава тя оповести обществено измяната му, след което не му даде втори късмет да не престават да бъдат семейство. Затова пък на служителя на реда от Велико Търново му се усмихна шансът и сега влюбените се пробват да заздравят пукнатините във връзката си плод на която е и вторият правоприемник на Джулката – Кай.

За следващия провал в фамилията на Джулиана се чу откакто тя проплакала пред сови, че не може да случи на мъж. „ Все на мен ли ще се случи това?! Какви са тези мъже, че при такава жена като мен се замислят да вървят при други “, тръшкала се 32-годишната пловдивчанка. Тя била съкрушена, че дамата, с която хванала обичания си е нейна другарка.

„ С Вики се познаваме от години и такова нещо от нея не съм очаквала. Да, правилно е, ме не си поплюва със мощния пол, само че чак да прелъстиш мъжа на приятелка… не е за поверие, хора “, коментирала обстановката брадърката.

От обкръжението й обаче не се учудват, че пазителя на реда се е увъртал в рапърката Котенцето. Тя може дас е каже, че е клонинг на русокоската. Освен, че двете са татуирани по цялото тяло, силиконовите добавки и при двете не са малко, също така имат общи черти в лицето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР