Джулиана Гани не спира да се хвали, че е качила

...
Джулиана Гани не спира да се хвали, че е качила
Коментари Харесай

Джулиана Гани лъже, че е качила 5 кила за 9 месеца

Джулиана Гани не стопира да се хвали, че е качила едвам 5 кг, а към този момент е в деветия месец на бременността си. Силиконката призна, че остава към месец до раждането на втория й наследник. Тя не крие, че съблюдава нечовечен хранителен режим и за цялата си бременност е хапнала сладко единствено два пъти, през останалото време кара на ябълки, чай и салати, научи Lupa.bg.

" Ти в действителност си доста жалко парче, ма! Бебе ли ще раждаш, или пеперуди ще ти излизат от корема?! Кого си мислиш, че заблуждаваш и толкоз ли не ти стига пипето, с цел да се сетиш, че някои хора сме те виждали онлайн и то постоянно. А действителността, блага моя, няма да ти хареса ", разясняват консуматори в нета и допълват, че Джулката е наедряла в ханша, бедрата и ръцете, като типична бременна, само че се вталява за фотоси, с цел да наподобява слаба.

" Браво! И това бебе ще се роди 1 кг " - написа друга потребителка, която се възмущава на тежестта на Гани.

„ Много завист! Ако не си разплута 100-килограмова бременна, значи нещо не е наред съгласно леличките! ”, отвърна едрогърдата русокоска, която напълно скоро ще подари ченгето Теодор Гецов със наследник, който най-вероятно ще кръстят Кай - на майката на плеймейтката Екатерина, която всички знаят като Катя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР