Джулиана Гани не крие, че е много суетна и затова

...
Джулиана Гани не крие, че е много суетна и затова
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Луда съм по...

Джулиана Гани не крие, че е доста суетна и по тази причина непрекъснато прибягва до намесата на пластичните хирурзи, както и до доста други процедури, които не е добре да се вършат прекомерно постоянно, като ходенето на кола маска.

„ Например отивам на кола маска през 6-8 дни. Повечето хора не вършат по този начин и ми се чудят. Но аз не мога да понасям нещо да не е оправено и то не тъй като ще съм на фотоси, а тъй като ме нервира. Същото е и с естетическите корекции ”, споделя вманиачената плеймейтка и добавя, че й следва още една корекции доста скоро. Джулка ще си моделира д*пето. Зъби, гърди, устни, всичко по плеймейтката е пипнато…

Освен от корекциите, Гани не крие, че е вманиачена и по още нещо и това са „ облекла и обувки ”. И макар че има цялостен дрешник с рокли, гащеризони, дънки, в случай че някой я попита, тя би споделила, че „ няма облекла ”.

Джулиана даже постоянно се майтапи, че има „ болест ” за облекла и обувки. Майката на две деца признава, че постоянно пазари онлайн и когато види „ нещо ново ”, незабавно си го поръчва.

Гани разкрива също, че толкоз доста обича да се трансформира, че фризьорката й е поръчала няколко перуки, с цел да има за другите си визии.

Източник: ladyzone.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР