Джулиана Гани може и да е влезнала да ражда, но

...
Джулиана Гани може и да е влезнала да ражда, но
Коментари Харесай

Джулиана Гани роди с грим! Виж първа снимка на бебето и как се казва

Джулиана Гани може и да е влезнала да ражда, само че няма да разреши някой да я вижда без грим. Едрогърдата инфлуенсърка стана мама за повторно на момченце. Щастливата вест тя показа първо в Instagram, където заваляха десетки честитки към младото семейство.

Малко по-късно се появи и фотография от родилното, а на фотото се вижда бебчето, което носи красиво и забавно име. Младата майка наподобява също в много добра форма, в случай че съдим от професионалния грим.

Виж още: По стъпките на баща: Лефтеров от " Игри на волята " влиза в армията? Мачото изненада със снимка 

Кадърът, качен от Теодор Гецов, татко на момченцето, събра хиляди лайкове и мнения, измежду които някои консуматори непосредствено се обръщат към бебето с името Кевин. На сторита Джулката обаче показа други честитки от близки и другари, в които всички пожелават здраве на новородения Кай. Вероятно точно това е името, на което са се спряли Джулиана и Теодор.

Виж още: Секси и предизвикателна: Веси Маринова стана на 23, подвигна обилен ваучър

В края на предходната година Джулката показа, че името на момченцето ще стартира с К, само че не разкри тогава още името. Ако името в действителност се окаже Кай, то това значи, че има още веднъж античен генезис, сходно на Давид, по-големият правоприемник на Джулката, който е от връзката ѝ с Илиян Найденов. Различни източници показват, че Кай значи " роден на земята ", също " мощен " и има древногръцки генезис.

Виж още: Като истанбулска принцеса! Дениз Хайрула замязя на султанска любовница 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР