Джулиана Гани клъцна нослето за трети път, преди това се

...
Джулиана Гани клъцна нослето за трети път, преди това се
Коментари Харесай

Ласки с жена и скандално поведение: Джулката му отвърза края с яка мацка

Джулиана Гани клъцна нослето за трети път, преди този момент се раздели с Илиян Найденов, а в този момент... се натиска буйно с жена.

Нещо ни подсказва, че Теодор, новото гадже на Гани, няма нищо срещу тези скандални изяви на половинката си, а и евентуално би се включил.

Бъдете обаче спокойни, тъй като всичко е единствено... игра. Джулката не е лъснала в някоя лесбийска сцена в OnlyFans, а е актриса в новото видео на легендата и мустак на републиката – Милко Калайджиев.

Виж още: Холандката от Hell's Kitchen постоянно се пуска по долни дрехи в Instagram, а гледката си заслужава

Парчето се споделя " Ще ти го върна ", а някои откриха мигновено символика. " Джулиана загатва нещо на Илиян ", считат някои консуматори, само че няма по какъв начин да бъде доказано сходно изказване. Джулката фактически се любува на женски милувки с друга мацка във видеото и наподобява много добра в играта.

Режисьорът очевидно е решил, че е супер автентично и скандално, само че към този момент сме привикнали на всичко и рядко някой се шокира от сходно държание в музикален клип. Бледият опит да са имитира софт порно... не е изключително сполучлив, само че в последна сметка... всеки самичък си прецЕня.

Виж още: Шок и смут: Съсипаха Анелия поради осъществяванията ѝ в " Като две капки вода "

Иначе не е ясно Джулката получила ли е букет за 8 март. Всички други инфлуенсърки и моделки се изпляскаха с мотивиращи слова, парфюми и букети точно на празника, само че Джулката – не. Тя и новата възлюбена отпрашиха на Рилския манастир, с цел да възпламенят по една свещ за здраве, както самата Джулиана сподели в свое Instagram стори.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР