Джулиана Гани живее заради секса и често забравя, че е

...
Джулиана Гани живее заради секса и често забравя, че е
Коментари Харесай

Срамота! Джулиана Гани прави секс с колие в чест на сина й на врата

Джулиана Гани живее поради секса и постоянно не помни, че е майка!
Силиконката Джулиана Гани по този начин и не съумя да осъзнае, че една фамилна жена не може да продължава с разюздения си метод на живот и това е повода да е на 31 година, а към този момент да има два развода зад тила си.



Че Малката Джулка е подчинила съществуването си на секса, от дълго време е ясно. Бащата на сина й неведнъж съобщи, че му е изневерявала доста пъти, и то по време на късия им брак от 2 години.

Оказва се обаче, че плеймейтката не се свени да бъде „оправяна“ от други мъже, до момента в който носи колие в чест на сина й Давид. Поне от почитание към майчинството, би го махнала, в случай че мъжът в леглото й не е бащата на сина й.

Джулиана Гани лъсна на фотография, на която е чисто гола. Силиконовите й гърди се виждат, а на врата й виси колие с буквата „Д“, което носи от раждането на сина й Давид. Снимката е направена след преди малко юридически секс от нейна страна.

Припомняме, че половите осъществявания на Гани с други мъже бяха в основата на раздялата й с Илиян Найденов, който се оплака, че до момента в който детето им е болно, тя се развява с различен мъж в Кан. Двамата имат съвсем споделени наставнически права, като момчето е при татко си в първите 4 дни от седмицата, а в идващите 3 е при майка си.

Източник: Slava.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР