Джулиана Гани има доста труден характер, коментират запознати отблизо с

...
Джулиана Гани има доста труден характер, коментират запознати отблизо с
Коментари Харесай

Скандално! Бременната Гани замеря новия с чаши, псува като к...

Джулиана Гани има много сложен темперамент, разясняват осведомени от близко с личността й. Въпреки че показва благополучие с новия си мъж – служителя на реда Теодор Гецов, бременната силиконката тормозела и него с постоянни кавги, освен това много шумни и зрелищни. Преди няколко седмици двамата даже стигнали до пердах в хотелски комплекс, издават пред „ Уикенд ” очевидци на грозната сцена. 

„ Тези двамата се биха, замеряха се с чаши, бяха пробили дупка даже във вратата на стаята. И внезапно – бебе! Нямам думи! ”, споделя с отвращение наблюдаващ на трагичния скандал. И други гости в хотела свидетелстват за екшъна, който бил озвучен с викове от нейна страна. Чували се обиди като „ злощастник ”, „ негодник ”, „ лайно мръсно ” и прочие

Преди броени дни Гани разгласи, че е бременна за повторно и чака дете при започване на идната година. Тя има непълнолетен наследник на име Давид от някогашния си Илиян Найденов, само че в този момент се готви да посрещне още един правоприемник от настоящия си ухажор Теодор.

Гани стартира връзка с служителя на реда Теодор незабавно след развода с фитнес инструктора Илиян Найденов. Тя скоростно реши, че желае дете и от новия си мъж, което е учудващо, тъй като непринудено остави родителските права над сина си Давид на някогашния. Силиконката вижда 2-годишното момченце единствено през уикендите, а през останалото време за него се грижи татко му в Монтана. Тя е споделяла, че е стигнала до това решение, с цел да избегне още правосъдни разправии и да си обезпечи успокоение в персоналния живот. „ Направих го за положителното на детето! ”, коментирала е Гани.

Хора от обкръжението на Джулиана настояват, че тя напълно целенсочено се отказала от родителските права, тъй като не й се занимавало с дребния Давид непрестанно. Предпочитала да го вижда няколко дни в месеца, едвам отбие номера, да му купи играчки и след това да го върне назад при татко му.

Иначе Джулиана не стопира да хвали новия си мъж, като очевидно цели да натрие носа на някогашния. Според осведомени обаче връзките им надалеч не са толкоз розови, колкото се пробват да ги изкарат. Според другари на Гани, тя в реалност държи под чехъл ченгето и няколко пъти е налитала да се бие с него. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР