Джулиана Гани хич не страда за мъжа си Илиян Найденов

...
Джулиана Гани хич не страда за мъжа си Илиян Найденов
Коментари Харесай

„Приятел” засне как Джулиана Гани се опипва във ваната

Джулиана Гани никак не страда за мъжа си Илиян Найденов и сина си Давид, а се забавлява с „ другар ” в Париж, където сега е на следващата си отмора или работна среща.

Скандалната русокоска пусна съвсем порно клипче от ваната в хотелската си стая, видя „ Уикенд ”. В клипа Гани се гали полугола в банята по интимните си и силиконови елементи на тялото, като счита фрагментите за непретенциозно еротични и много почтени. Видеото припомня това на Галена от преди повече от 10 години, само че при фолк певицата си бе чисто порно, в което задоволяваше гаджето си. При Джулиана към момента не е изтекло чисто порно, само че надали има човек, който да не е осведомен в елементи с гърдите й.

Малката Джулка не сама на воаяжа и в банята в Париж, само че не демонстрира кой стои зад обектива. Мис Силикон 2013 е в развой на бракоразвод с втория си брачен партньор Илиян Найденов, който упрекна в невярност, а той от своя страна я набеди по отношение на Виктор Крум. Джулката не помни, че е майка на дребния Двид, за който сякаш страдаше, само че дребното момче е поверено на грижите на баща му Илиян.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР