Джулиана Гани е от жените, които не си мълчат, ако

...
Джулиана Гани е от жените, които не си мълчат, ако
Коментари Харесай

Джулиана Гани е бясна на злобен коментар, красавицата не остана длъжна на хейтър

Джулиана Гани е от дамите, които не си мълчат, в случай че някой си разреши противен коментар или рецензия, от която няма потребност. Не, хубавицата не се опасява от неодобрение или непознато мнение, което е обосновано, а от злобните отзиви на изцяло непознати. Така плеймейтката реагира напълно неотдавна на точно подобен неприятен коментар, който подлага на критика тялото на Гани.

Ще ви спестим прецизен откъс, тъй като мнението на въпросната потребителка е много извънредно, само че порицава " прекомерно слабото тяло " на Джулиана, която обаче не си спести отговор. На стори знойната русокоска написа единствено едно: " Нямам думи за човешката елементарност ", като показа скрийншот на въпросния коментар.

Виж още: Любов, пристрастеност, пеперуди... Това са звездните БГ връзки, които белязаха лято 2021

Факт е, че Джулката е слабичка, само че това се дължи на упоритите тренировки в зала, както и здравословната храна. За Джулиана всичко това е метод на живот, част от всекидневието, а не просто диета. Инфлуенсърката постоянно е казвала, че грижата за тялото е доста значима и тя се старае да прави точно това.

Виж още: Звездите, които не съжаляват за корекциите си 

Иначе лятото на Гани бе изпълнено с доста пътешествия и готини моменти с най-близките ѝ. Миналият месец Джуката и Илиян бяха дружно в Тунис на следващото си премеждие, от което споделяха невероятни фрагменти. " Великият Картаген..Вече го видяхме и наживо ", написа тя под фотографията долу. От фрагментите в обществените мрежи, които Гани разгласява, оставаме с усещането, че инфлуенсърската двойка ще съумяла да съчетае морската отмора с културна обиколка. 

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР