Джулиана Гани е определено от жените, които обичат да се

...
Джулиана Гани е определено от жените, които обичат да се
Коментари Харесай

Джулката се преобрази, Илиян пък сподели трогателни снимки на малкия Давид

Джулиана Гани е несъмнено от дамите, които обичат да се трансформират образно. Тя не се тормози да трансформира визията си.

Съвсем скоро Гани още веднъж предизвика почитателите си в обществената мрежа, споделяйки с тях най-новото си преобразяване. 

Красавицата качи в Инстаграм фотография, на която буйните и черни коси са към този момент тъмни. Русите букли са в предишното... или най-малко по този начин наподобява за този кадър.

Не излиза наяве дали Гани е сменила трайно цвета на косата, допустимо е да е поставила единствено перука, която обаче наподобява отлично. Този цвят несъмнено ѝ отива. 

Виж още:

Междувременно нейната половинка показа очарователни фрагменти с Давид, синът им. 

Към фотографията Илиян Найденов е написал:

" Абе тези уикенди до момента в който дойдат и си заминат... Сякаш легнах в петък вечер и се разсъниха през днешния ден с един куп задания! Добре, че остават фотосите да се радваме на сходни моменти! "

Виж още:

Вижда се, че фамилията са прекарали превъзходен ден в природата.

Найденов е показа и различен благ кадър с Давид, към който е написал " утринна медитация ".

Само преди месец Джулката означи годишнина от годежа си, въпреки и с три месеца забавяне, в Instagram.

" Година и три месеца по-късно се усещаме най-щастливото семейство на света ", радва се тя и благодари на Господ за хармонията в дома и " неповторимия " си наследник.  

А Джулката в действителност претърпя доста за тази една година. След като тя и фитнес инструкторът Илиян Найденов се сгодиха, не чакаха доста и на бял свят се появи техният първи правоприемник - синът им Давид. 

В изявление пред Венета Райкова двамата се появиха с халки на ръцете си, само че не дадоха отговор еднопосочно дали са се оженили или не. Те дадоха да се разбере, че в действителност бракът е условност и е много по-важно какво чувстваш и по какъв начин се отнасяш към обичания човек. 

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР