Джулиана Гани е известна с всичко друго, но не и

...
Джулиана Гани е известна с всичко друго, но не и
Коментари Харесай

Честно ли е: Ето защо Джулиана Гани ще спечели "Черешката" довечера! (разкрития от кухнята)

Джулиана Гани е известна с всичко друго, само че не и с това, че е съвършената стопанка. Въпреки това обаче пластмасовата гърла ще отнесе успеха в " Черешката на тортата " довечера, а разкритието идва от безусловно сигурни източници - част от кухнята на предаването.

Очаква се феновете да изригнат недоволни, тъй като мнозина от тях симпатизираха на Петко Димитров и Яна Димитрова, само че е реалност - началник Манчев ще даде успеха на Ганито, която ще има най-високият брой точки, само че подобен има и при други участници.

В кухнята си в Пловдив, силиконката ще се вихри с мъжа си Теодор Гецов, който феновете ще видят на екран за сефте. Няма да й е за първи път обаче, тъй като тя готвеше дружно с някогашния си Илиян Найденов преди години в минал сезон на предаването. Тогава обаче гръмна скандал, тъй като се оказа, че сякаш правената торта от двамата, е била поръчана от заведение.

Довечера Гани ще направи нещо прекомерно нетрадиционно - пълнена пуйка с... пиле. Да, четете вярно - с пиле, което евентуално е по някакъв кето режим. Снимките на " Черешката " са били в края на предходната година, когато Гани беше още бременна.

Напълно е допустимо и успеха да й е отредена по тази причина, че чака бебе, само че истината я знаят единствено тя и Иван Манчев.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР