Джулиана Гани е една от най-коментираните изкусителки у нас. Носителката

...
Джулиана Гани е една от най-коментираните изкусителки у нас. Носителката
Коментари Харесай

Джулиана Гани пред Lupa.bg: Късметът не ми е в брака

Джулиана Гани е една от най-коментираните изкусителки у нас. Носителката на купата " Мис Силикон " е инфлуенсър, модел и майка, като съумява да съчетава ангажиментите си с грижите за сина си Давид.Преди няколко месеца Джулиана основа собствен собствен бранд за хранителни добавки, насочени към женското здраве и хубостта. Преди по-малко от година Гани се раздели с към този момент някогашния си мъж Илиян Найденов със скандал. Фитнес инструкторът бе хванат от изкусителката да си чати и да кани в дома им младо момиче. Двамата поведоха борба за родителските права на детето, като съдът реши детето да остане при фитнес инструктора. Потърсихме Джулиана с цел да я попитаме за сегашния й обичан - Теодор Гецов, който е редови служител на реда от Велико Търново, за връзките й с Илиян, за сина им Давид, за брака, любовта, бъдещите й пластични интервенции и дали е бременна от Теодор.

- Здравей, Джулиана! Приятелят ти Теодор е служител на реда. Преди ден в Бургас починаха двама служители на реда при гонка с рейс с мигранти. Няма по какъв начин да не те попитам дали се страхуваш за обичания си, когато е на работа?

- Разбира се, че се тормозя, тъй като специалността му е рискова и виновна. Той самият знае, че работата му е рискова, само че самичък си я е избрал и си я обича. За благополучие, не съм си мислила най-лошото, нека не се случват повече такива нещастия.

- Лятото към този момент е към своя край. Как протече твоето?

- Изпълнено с доста работа, която съчетавах с почивките. Аз популяризирам много неща и бях на доста откривания на бийч питейни заведения и нощни заведения, които ловко комбинирах с почивката.

- И майчинството.

- Да, Давид го водих 3 или 4 пъти на море по цяла седмица. И с татко си беше на море, изкара съвсем цяло лято на Черноморието, съвсем не се е прибирал. Той си е най-добре:)



Джулиана обожава сина си Давид и новата си обич Теодор

- Той в този момент при татко си ли е?

- Ние си разделяме почти по равно грижите за Давид. През седмицата по-често е при Илиян, а петък, събота и неделя при мен, само че към този момент стартира и през седмицата да е няколко дни при мен. Като теглим чертата се получава, че е към 15 дни при мен и толкоз при някогашния ми мъж. Отношенията ни с Илиян се стоплиха в името на детето. Общуваме в името на дребния, тъй като той към този момент доста схваща и не желаеме да го травмираме.

- Покрай детето сте свързани за цялостен живот.

- Да, за жалост...

- Илиян отхвърли ли се да те съди?

- Ооо, не. 5 каузи имах заведени, само че нито едно не е извоювано.



Гани с някогашния си мъж Илиян

- А ти не си го съдила?

- Все още не. От една страна премислям, тъй като има защо, само че въпреки това не знам дали това няма да рефлектира върху детето и поради това изчаквам. В момента сме в, по този начин да се каже, другарски връзки. Аз съм много устата и постоянно има какво да кажа, само че от време на време човек би трябвало да си преглътне егото в името на детето. Това, което Илиян направи е доста грозно. Тези записи са манипулирани, тъй като е махнал изреченията, където ме предизвика. Като качваш, качвай наред, а освен това, което те устройва.

- Много родители имат сходни проблеми при разлъка, само че просто не са известни.

- Съгласна съм, по този начин е. Даже аз познавам такива, само че при тях няма публичност, тъй като не са известни, а при мен стана огромна врява. Не се усещах щастлива с Илиян и виждах, че тази връзка е изчерпана, за какво тогава да заставам? Има доста дами, които ще си кажат, че трябва да останем семейство поради детето, само че аз не съм съгласна. В последна сметка детето пораства и ще си има личен живот. Не мога поради детето да ми е нещастно, да ме употребяват и манипулират. Аз бях основателят на нашата разлъка и доста пъти съм му казвала на Илиян да се разведем и да запазим другарски връзки, в сравнение с да имаме кавги и драми. Нито сме първите, нито сме последните разведени.

- Ти си известна с това, че в никакъв случай не си била с богати чичковци за пари.

- Да по този начин е, дори аз съм давала пари и съм пособия в бизнесите на някогашните си. Вместо да е противоположното.

- С какво те завоюва сегашният ти другар Теодор?

- С очите, беше обич от пръв взор. Като му видях тези кафяви дълбоки очи и се влюбих. Той е доста положително момче, само че очите му ме „ изгарят “. Те са доста разнообразни и забавни. Иначе има достолепие, в никакъв случай не би изискал пари от мен, не желае да му развъртвам бизнеса, не желае да е прочут, да идва с мен по излъчвания и изявленията. Не търси популярност на мой тил. Другото, с което ме завоюва е, че приема и обича детето ми. Обича го като негов татко, грижи се за него, преди, когато Давид към момента носеше памперси, му ги сменяше. Иска да го водим на разнообразни места. Записахме го на езда, в този момент ще го запишем на плуване.

- Значи Теодор към този момент е подготвен да стане татко?

- Да, тук мога да потвърдя на 100%, че е подготвен. Ние прави опити за бебе.

- Имаше клюки, че си бременна.

- Нито ги удостоверявам, нито ги отхвърлям, тъй като желаеме да имаме дете. Надявам се скоро да мога да се похваля с такава вест.



Пловдивчанката е щастлива с Теодор

- А за женитба мислите ли?

- Аз не, може би той желае, тъй като не се е женил. След моите несполучливи бракове мисля, че шансът не ми е в брака. Все едно подписвам и нещо става, стартират проблемите и свадите. Може и хората да ни урочасват, само че несъмнено не ми върви в брака. По-важно е детето, подписът е елементарен, както и след това разводът. Първият ми брачен партньор беше по-добър, най-малко си мълчеше, до момента в който Илиян този цирк, който направи по медиите беше доста грозно. Дори съди майка ми за уронване престижа на обществена персона, тъй като тя нещо го била обидила?!?

- Той стана известен покрай теб.

- Да, по този начин е. Преди това никой не го знаеше. Аз му обзаведох цялата фитнес зала. Правих реклами без пари, против бартер – паркети, умивалници и по този начин съумя да я подреди, а след това ме изкара най-доната и неприятната майка. Няма майка, която да не си желае детето. Дори и най-долната наркоманка да е, отново няма да се отхвърли.

- Давид добродушно дете ли е?

- Палав е, само че в положителния смисъл на думата. Не се стопира, не спи на обяд, кипи от сила, само че е доста безсънен и интелигентен. Той е на 2 година и 8 м., а е развъртян като че ли е на 4,5 годинки. Прави доста смислени фрази, може да брои до 10, знае фрази на британски, знае над 20 песни от край до край. Много е интелигентен, доста. Само нека не е остроумен като татко си. Давид е огромен наивник по душа и е моята горделивост.



Давид е благополучен, че е изкарал съвсем цяло лято на морето

- Приятелят ти Теодор по какъв начин те глези?

- Много постоянно ми подарява рози, всяка заран ми написа любовни бележки, даже и да сме в разнообразни градове и след това ми снима, с цел да видя, че непрекъснато мисли за мен. Всяка свободна минута я прекарва с мен и Давид. Постоянно водим детето на разнообразни места, в никакъв случай не ни е скучно с него, постоянно ни разнообразява.



Блондинката харесва сегашните си гърди

- Планираш ли нови корекции, каквито клюки имаше?

- Планирам единствено бременност:) След това може да си повдигна и уголемя дупето, само че не ми е фикс концепция. Гърдите няма да си ги докосвам, тъй като и аз, и мъжът ми доста ги харесва, а и накъде да го уголемявам? Аз съм 53 кг., ще ме заболи гърбът в случай че ги увелича, не мисля да си докосвам бюста.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР