Джулиана Гани чака с нетърпение да свърши ангажиментът й в

...
Джулиана Гани чака с нетърпение да свърши ангажиментът й в
Коментари Харесай

Джулиана Гани ляга под ножа веднага след „Капките“

Джулиана Гани чака с неспокойствие да свърши задължението й в „ Като две капки вода “, с цел да се подложи на следващата пластична интервенция – този път желае нов нос. Макар към този момент неколкократно да е изтънявала обонятелния си орган, все е недоволна от крайния резултат. Силиконката е известна с любовта си към пластичната хирургия и няма никакво желание да се отхвърля от нея. Последната й ринопластика е отпреди няколко години като тогава се довери на хирург от южната ни съседка – Гърция.

 

Популярността на Джулката се дължи точно на многочислените й пластични интервенции, както и на голите й фотоси. Тя дотам е трансформирала външния си тип през годините, че надали някой би могъл да се сети каква е била естествената й визия. Подложила се е на 3 хирургични интервенции за увеличаване на бюста, три ринопластики, а в този момент й следва и четвърта. Що се отнася до филърите в устните и по лицето й, тях въобще не ги броим.

 

Първият път, в който русокоската легнала под ножа бил на едвам 21 години. Тогава се изявявала като стриптийзьорка и по-опитните й колежки й подшушнали, че с по-пълна пазва ще изкарва повече бакшиши. Когато почнала работа в нощния клуб, Гани била едвам на 16 години, по тази причина работела незаконно и без знанието на майка й.

Признава, че когато си поставила силикона, ползата към нея скочил неведнъж и в действителност получавала повече бакшиши. Към днешна дата обаче Джулиана изрично отхвърля да се връща към предишното си.

 

Когато слязла от пилона, почнала да се снима гола за еротични списания. Именно тогава решила, че гръдната й обиколка не е задоволително огромна и още веднъж се подложила на интервенция. Резултатът обаче не я удовлетворил, защото бюстът й не бил изработен добре и се наложило да го оправя. Затова легнала още веднъж на операционната маса, откакто спечелила състезанието „ Мис Силикон “. Според нея към днешна дата бюстът й е съпоставим с височината й. Тук е моментът да отбележим, че Джулката има общо 2000 кубика силикон в пазвата си.

 

Блондинката отказала да кърми синовете си Давид и Кай, с цел да не си скапе бюста. Нямала никакво желание да го прекроява за четвърти път, защото в този момент го намира за съвършен. Споделя, че дълго време си мечтаела да наподобява по метода, по който я виждаме сега.

 

Отбелязва, че се увлякла доста по естетичните корекции, тъй като като момиче обожавала куклите Барби и мечтаела за този блян, който е неосъществим за естествена жена, без каквито и да било корекции. Изрусила се още в тийнейджърските си години, след което се заела с ремонтирането на лицето и тялото си.

В умозаключение показва, че е отворена за всевъзможни новости в естетиката и е склонна да опитва.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР