Джулиън Еделман е на път да се превърне в новият

...
Джулиън Еделман е на път да се превърне в новият
Коментари Харесай

Футболист предотврати масов разстрел

Джулиън Еделман е на път да се трансформира в новият воин на Америка. Състезателят от отбора по американски футбол Ню Инглънд Пейтриътс предотврати евентуална кървава баня с всеобщ разстрел в учебно заведение, оповестява New York Times. 31-годишният футболист реагирал на коментар в профила си на обществената мрежа „ Инстаграм ”, който насочвал към допустимо всеобщо ликвидиране.

„ Ще разстрелям моето учебно заведение! Следете новините! ”, пишело в коментара, а различен почитател на Еделман го призовал да сигнализира на полицията. „ В листата с мнения едно дете приказва за това, че желае да прави разстрел в учебно заведение. Ти би трябвало да уведомиш полицията ”, посветвал консуматор футболиста. Точно това създали Еделман и неговата асистентка.

След подадения сигнал полицията в Бостън проследила IP адреса и достигнала до 14-годишен младеж, отправил опасността. Той бил от Порт Хърън в щата Мичиган и имал достъп до две огнестрелни оръжия. Органите на реда конфискували оръжията, а детето е застрашено от четири години затвор за малолетни нарушители.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР