Джули Мейзер – дъщерята на скандалната миска Анита Мейзер, проговоря

...
Джули Мейзер – дъщерята на скандалната миска Анита Мейзер, проговоря
Коментари Харесай

Дъщерята на Анита Мейзер – Джули: Майка ми си пекла суджук и филийки на ютия в затвора

Джули Мейзер – дъщерята на скандалната миска Анита Мейзер, проговоря за първи път след нещастието, сполетяла фамилията на 14 август 2016 година Тогава, по време на любовна игра, внезапно издъхва Николай Димов, брачен партньор на секс бомбата. Оказва се обаче, че повода за кончината му е друга – имал е изхабено сърце поради анаболите, които е приемал като културист, оповестява show.bg.

За първи път дъщерята на Анита – Джули, споделя, че не позволява на майка си да дава изявленията. От думите й излиза наяве, че миската дължи пояснение единствено пред Господ, щерка си и семейството на Николай.

Анита сега написа книга, в която ще опише истината за черната дата във варненския дом на фамилията. Излизането на творбата също щяло да стане с утвърждението на дъщерята, която завършила висшето си обучение в Съединени американски щати с цялостно отличие и даже спечелила награда от президента Джордж Буш. Младата девойка е в България по бизнес каузи, само че твърди, че има предложения да се снима в холивудски филми. Тя даде изявление само за " Уикенд ", в което споделя, че майка й се е прибрала назад в Америка, до момента в който тя самата към момента е тук. Двете поддържат непрекъсната връзка, а Анита се чувствала много зле след загубата на Ники, който й липсвал извънредно доста.

Затова тя си осиновила кученце, с цел да се утешава в дните на самотност. В момента тя пишела две книги по едно и също време, като едната е какво държание би трябвало да има една или мисис, по какъв начин да се облича, какво се изисква, с цел да влезеш в топ броя на международен конкурс и как да се приготвят девойките за цялостното им показване на сцената и тъй наречените Мислила още да отваря школа за образование на мис и мисис. Вече провеждала курсове и онлайн подготовка, имала и покана от няколко страни да отиде особено на място да ги образова. Отделно се снимала в няколко кино лентата. Смятала да направи и филм по собствен сюжет.

Дни преди злополучната дата 14 август, Джули ги очаквала в Гърция, с цел да честват рождения ден ан Ники. Когато чух какво се е случило, нито за момент не съм помислила, че майка ми има нещо общо, по-скоро се тормозих за нея. Всичко беше повече от прелестно сред тях.

" Въпреки целият хейт, който се изля върху нея, трябваше да се боря, както и тя. Без значение какъв напън е имало от всякакви институции и хора, с цел да не бъде освободена и да я държат без виновност затворена. Искрено се надявам хората да схванат истината, че майка ми е поела виновност под напън и боязън. Това, което хората не знаят, е че тя лежа действително за рушвет, който не е давала, нито пък е предложила. Тъй като е трябвало да я пуснат до 72 часа, вземат решение да прибавят този така наречен " рушвет " и по този начин към този момент имат съображение да я задържат. Още незабавно е станало ясно, че няма погубен човек, а е настъпила гибел по други аргументи. Но до последно са желали да стои затворена, с цел да не замине за Щатите инцидентно. Чрез това обвиняване – склоняване към рушвет на проверяващ служител на реда, съумяват към този момент да я задържат. Като обяснение казват, че ще стои затворена до изясняване на случая. Разбрало се е незабавно защо става въпрос – умрял човек от самопричиняване и даже естествена гибел. Сложно е за обяснение от мен, само че съдиите знаят истината. След многочислени експертизи се открива, че има самопричиняване и нито едно доказателство, че някой е предизвикал гибел на Ники “, споделя Джули.

" Ако майка ми не беше известна и хората не бяха тръгнали против нея, тя нямаше да попадне несправедливо, съгласно мен, зад решетките, където място имат по всевъзможни аргументи и най-много за действителен рушвет, доста други хора в България. Тъжно е по какъв начин майка ми заставам 2 години за неуместен рушвет, без нито един очевидец, нито един лев доказателство, единствено тъй като законът разрешава думата на служителя на реда да се приема за вярна “, подълва още тя.

Дъщеря й постоянно е била против известността й, тъй като майка й е бизнес дама, която е уважавана и обичана от нейните близки, само че в последна сметка се наложил неверният имидж, който изкуствено й бил основан.

Сега тя не давала изявленията само поради Джули, която безусловно й забранила – не дължи на никого нищо и не е длъжна да се изяснява на хора, които даже не познава. " Онези, които я обичат и почитат, не желаят пояснение от нея, те знаят качеството й на скъп човек. Другите, които я плюят и ненавиждат, няма да я заобичат след някое изявление. Аз знам коя е майка ми, знам, че в никакъв случай не би била способна на сходно нещо и това е най-важното за мен. Повтаряше, че е отговорна и твърдеше, че има виновност, в случай че желае независимост. Така е била посъветвана и е била изплашена. Но се почувства излъгана. Тя поема виновност без виновност и реши да каже истината, само че трябваше да върнем делото изначало. Не можа да се помири с обстоятелството, че полицията й приписа и рушвет. След като излиза наяве, че тя няма виновност за гибелта на мъжа си, на третия ден, когато би трябвало да я освободят, внасят в съда обвиняване " рушвет към длъжностно лице " без едно доказателство. Никой не написа и не приказва за това. Всички останаха с усещане, че е затворена поради гибелта на мъжа й, което просто не е правилно. “, разкрива още елементи към историята Джули.

Анита Мейзер е била на антидепресанти и успокоителни много време в ареста, тъй като имала уплаха от затворени пространства и не може да живее без светлина. Тя ненавиждала завеси, спи единствено на ярко и на отворени прозорци. На моменти е имала възприятието, че ще влезе в лудница. Когато са я преместили в Сливен, имало и естествени дами.

Много случки имала от мястото за отнемане от независимост, които може би ще ги опише в книгата си. Казвала е по какъв начин си пече филийки, суджук, банички и какво ли не с ютия. Правила си е туршия и кисело мляко. Станала доста набожна вътре и стартира да има вяра в Господ и Иисус Христос същински и от душа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР