Джули Гудиър предприе екстремни мерки, за да озари дните на

...
Джули Гудиър предприе екстремни мерки, за да озари дните на
Коментари Харесай

Милият жест на Джули Гудиър към приятел от Coronation Street по време на лечение на рак

Джули Гудиър предприе рискови ограничения, с цел да озари дните на сътрудника си по време на изтощителното лекуване на рак.

81-годишната актриса от Coronation Street, която беше диагностицирана с заболяването на Алцхаймер предходната година, беше голяма поддръжка за сапунената звезда на ITV и близка другарка Бевърли Калард, когато се нуждаеше от хистеректомия на 33-годишна възраст. Бевърли, която изигра Лиз Макдоналд, по-късно похвали Джули, която изигра Бет Линч, за нейната сърдечна помощ.

Бев сподели, че е била залята от състрадание и поддръжка от сътрудниците си, само че възприятието за комизъм на Джули в действителност е видяло тя през. По това време тя имаше 18-месечно бебе и сподели, че постоянно лежи будна през нощта, плачейки и се чудеше дали женствеността й е към края си. Но Джули имаше точния тоник, от който се нуждаеше.

Бев сподели пред Daily Star: „ Джули Гудиър беше фантастична. Имах доста хора, които ми споделяха „ О, нещастнико “ и това просто те кара да се чувстваш по-зле от всеки път. Но Джули имаше ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР