Джули Де Вуоно и Мариса Ураро се изправиха пред съда

...
Джули Де Вуоно и Мариса Ураро се изправиха пред съда
Коментари Харесай

Медсестри в САЩ са спечелили 1,5 милиона долара от фалшифициране на сертификати

Джули Де Вуоно и Мариса Ураро се изправиха пред съда на окръг Съфолк

На две медицински сестри от Лонг Айлънд е повдигнато обвиняване във подправяне на имунизационни документи, от което са спечелили над 1,5 милиона $, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на прокуратурата и полицията.

Джули Де Вуоно, собственичка на педиатричен здравен център, и служителката ѝ Мариса Ураро бяха изправени пред съд през вчерашния ден, осведоми Българска телеграфна агенция.

Прокурорът на окръг Съфолк Реймънд Тирни съобщи, че Де Вуоно и Ураро са предоставяли подправени документи, като са таксували възрастните с по 220 $, а децата - с 85 $. Двете медицински сестри са вкарвали погрешната информация в щатската база данни, отразяваща хода на имунизационната акция.

Служители на реда са претърсили дома на Де Вуоно и са разкрили там към 900 хиляди $ в наличност и счетоводен бележник, в който са били записани облаги от над 1,5 милиона $ от незаконната скица.

"Надявам, че това ще е за урок на хората, които обмислят да изиграят системата. Те ще бъдат хванати и законът ще бъде прибавен в цялостната си суровост ", посочи Тирни.

"В качеството си на медицински сестри тези две лица би трябвало да осъзнават значимостта на законните имунизационни документи, защото всички работим дружно, с цел да опазим публичното здраве ", сподели окръжният полицейски комисар на Съфолк Родни Харисън.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР