Джуди Халваджиян и Елена, с която имат дъщеря Беатрис, се ...

Джуди Халваджиян и Елена, с която имат дъщеря Беатрис, се

Тихомълком! Джуди Халваджиян се разведе!

Джуди Халваджиян и Елена, с която имат щерка Беатрис, се разведоха, заобикаляйки всяка гласност. Нещо повече – красивата Елена, която е правнучка на гениалния художник Златю Бояджиев, откри нова обич и при започване на лятото стана майка за повторно, още веднъж на щерка.

Елена Димова, както е моминското й име, и мъжът до нея – кардиолог, фен на високите скорости, кръстиха щерка си Амарис. Това стана ясно на 22 август от фотография във фейсбук, за която русокоската театралничи с Амарис в прегръдките си. Зад фотообектива пък е била Беатрис, излиза наяве от информацията към фрагмента. Именно с този пост в обществената мрежа Елена заяви богатствата новина и близки и другари се втурнаха да насочат благопожелания. Все отново за мнозина бе почуда, защото за необятната публика не бе прочута даже раздялата на Елена и Джуди Халваджиян, продуцент на сваленото от ефир „ Господари на ефира ”, и на „ Вечерното вариете на Рачков ” по Нова тв. Затова не е даже толкова чудно, че в средата на септември към един от фрагментите, за които Елена театралничи с двете си дъщери, се появи казус: „ Ама, чакайте в този момент, кое е това кърмаче? ”. „ Моето ”, отвърна красивата Елена.

По-наблюдателните не бяха принудени да издават любознанието си, защото още при започване на септември Елена се появи с малката Амарис на плажа. В светските среди се приказва, че таткото е кардиолог и фен рали играч, също така практикува и морски спортове. Подробности за запознанството им, както и за началото на любовта им, към този момент няма. Все отново едвам тези дни се разчу, че Елена се е развела с продуцента Джуди Халваджиян, бащата на огромната си щерка. За близкото им обграждане, несъмнено, надали е такава вест. Всъщност, даже тези, които незадълбочено наблюдават изявите на Елена Димова в обществените мрежи, евентуално са забелязали, че в финалните години тя мина през огромни смени и сътресения.

В редките си медийни изяви в срока, в който към момента бе представяна като брачна половинка на продуцента, Елена правеше усещане с много обрана, даже елегантна, визия. В един миг красивата русокоска, която повече от 17 години е работела в малкия екран, в това число и за излъчването „ Господари на ефира ”, почуда с плитки, кичури, по-разчупени тоалети с артистичен, бохемски дух, подчертаващи татусите й и прелестно допълващи се с многообразие от украшения. Елена, която сякаш в този срок направи устните си по-плътни и сочни, стартира по-интензивно да спортува и споделяше фрагменти в обществената мрежа от натоварващите тренировки, с които поддържа така и така идеалната си фигура. Резките смени във визията на една дама постоянно са асоциирани с смени в любовния й живот, само че наистина ли е по този начин в тази ситуация е мъчно да се каже. Нито Елена, нито Джуди Халваджиян обществено са оповестили развода си. По всяка възможност двамата са разделени от няколко години, само че някак е останало загадка до неотдавна за необятната аудитория. Междувременно Елена претърпя загубата на майка си Цена Бояджиева при започване на ноември, предходната година. Двете са имали извънредно силна връзка. Това излиза наяве от дългите постове на Елена в обществената мрежа, в които споделя какъв брой доста е научила от майка си и какво въздействие е имала над нея. Животът взема, ранява, само че минава време и става известно, след болката идва благополучие. Това благополучие за Елена се споделя Амарис, написа " Уикенд ".

Що се отнася до Джуди Халваджиян, видно е, че няма драми. От размяната на мнения сред Елена и пълномощници на фамилия Халваджиян преди и в този момент, когато споделя фотоси във фейсбук с малката Амарис, проличава добронамерено и топло отношение. Елена и Джуди събраха фамилиите си за рождения ден на Беатрис през май, предходната година. Тази година може и да не е имало парти, поради пандемията, само че пък Елена направи колаж със фотоси с Беатрис и татко й Джуди, и го показа във фейсбук в съкровен пост. В него Елена показа, че към този момент 12-годишната Беатрис я учи на самообладание, мъдрост и обич. Щастливата майка пожела на огромната си щерка да бъде смела, да обича, както единствено тя може, да композира житейската си ария, както желае и да знае, че обожава възприятието й за самоирония и положителното й сърце. „ С тати постоянно ще бъдем до теб ”, написа Елена, изтъквайки обичта си към Беатрис.

Днес Елена се е посветила на дъщерите си, както и на бизнеса си, който започна с другарка преди време. Двете имат магазини за аксесоари за дома с много различим дизайн. Този внезапен завой в кариерата на Елена в действителност не е толкова инцидентен, защото постоянно е имала отношение към домашния уют, в това число и към подредбата на масата. „ Част от удоволствието да се нахраниш е храната да бъде поднесена с хореография. Това е наслада за душата и за окото, характерно в случай че си познавач. А аз съм ”, казвала е Елена преди време в изявление за женско списание.

Източник: novinite.bg