Джуди Халваджиян и Елена, с която имат дъщеря Беатрис, се

...
Джуди Халваджиян и Елена, с която имат дъщеря Беатрис, се
Коментари Харесай

Тихомълком! Джуди Халваджиян се разведе!

Джуди Халваджиян и Елена, с която имат щерка Беатрис, се разведоха, заобикаляйки всяка гласност. Нещо повече – красивата Елена, която е правнучка на гениалния художник Златю Бояджиев, откри нова обич и при започване на лятото стана майка за повторно, още веднъж на щерка.

Елена Димова, както е моминското й име, и мъжът до нея – кардиолог, фен на високите скорости, кръстиха щерка си Амарис. Това стана ясно на 22 август от фотография във фейсбук, за която русокоската театралничи с Амарис в прегръдките си. Зад фотообектива пък е била Беатрис, излиза наяве от информацията към фрагмента. Именно с този пост в обществената мрежа Елена заяви богатствата новина и близки и другари се втурнаха да насочат благопожелания. Все отново за мнозина бе изненада, защото за необятната публика не бе известна даже раздялата на Елена и Джуди Халваджиян, продуцент на сваленото от ефир „ Господари на ефира ”, и на „ Вечерното шоу на Рачков ” по Нова тв. Затова не е чак толкоз чудно, че в средата на септември към един от фрагментите, за които Елена театралничи с двете си дъщери, се появи въпрос: „ Ама, чакайте в този момент, кое е това бебе? ”. „ Моето ”, отвърна красивата Елена.

По-наблюдателните не бяха принудени да издават любознанието си, защото още при започване на септември Елена се появи с дребната Амарис на плажа. В светските среди се приказва, че таткото е кардиолог и фен рали играч, също така практикува и морски спортове. Подробности за запознанството им, както и за началото на любовта им, към този момент няма. Все отново едвам тези дни се разчу, че Елена се е развела с продуцента Джуди Халваджиян, бащата на огромната си щерка. За близкото им обграждане, несъмнено, надали е такава вест. Всъщност, даже тези, които незадълбочено наблюдават изявите на Елена Димова в обществените мрежи, евентуално са забелязали, че в последните години тя мина през огромни промени и разтърсвания.

В редките си медийни изяви в интервала, в който към момента бе представяна като брачна половинка на продуцента, Елена правеше усещане с много обрана, даже елегантна, визия. В един миг красивата русокоска, която повече от 17 години е работела в малкия екран, в това число и за предаването „ Господари на ефира ”, изненада с плитки, кичури, по-разчупени тоалети с артистичен, бохемски дух, подчертаващи татусите й и прелестно допълващи се с многообразие от украшения. Елена, която сякаш в този интервал направи устните си по-плътни и сочни, стартира по-усилено да спортува и споделяше фрагменти в обществената мрежа от натоварващите тренировки, с които поддържа така и така идеалната си фигура. Резките промени във визията на една жена постоянно са асоциирани с промени в любовния й живот, само че дали е по този начин в тази ситуация е мъчно да се каже. Нито Елена, нито Джуди Халваджиян обществено са оповестили развода си. По всяка възможност двамата са разграничени от няколко години, само че някак е останало загадка до неотдавна за необятната аудитория. Междувременно Елена претърпя загубата на майка си Цена Бояджиева при започване на ноември, предходната година. Двете са имали извънредно мощна връзка. Това излиза наяве от дългите постове на Елена в обществената мрежа, в които споделя какъв брой доста е научила от майка си и какво въздействие е имала над нея. Животът взема, ранява, само че минава време и става известно, след болката идва благополучие. Това благополучие за Елена се споделя Амарис, написа " Уикенд ".

Що се отнася до Джуди Халваджиян, видно е, че няма драми. От размяната на мнения сред Елена и представители на фамилия Халваджиян преди и в този момент, когато споделя фотоси във фейсбук с дребната Амарис, проличава доброжелателно и топло отношение. Елена и Джуди събраха фамилиите си за рождения ден на Беатрис през май, предходната година. Тази година може и да не е имало празненство, поради пандемията, само че пък Елена направи колаж със фотоси с Беатрис и татко й Джуди, и го показа във фейсбук в сърдечен пост. В него Елена показа, че към този момент 12-годишната Беатрис я учи на самообладание, мъдрост и обич. Щастливата майка пожела на огромната си щерка да бъде смела, да обича, както единствено тя може, да композира житейската си ария, както желае и да знае, че обожава възприятието й за самоирония и положителното й сърце. „ С тати постоянно ще бъдем до теб ”, написа Елена, изтъквайки обичта си към Беатрис.

Днес Елена се е посветила на дъщерите си, както и на бизнеса си, който започва с другарка преди време. Двете имат магазини за аксесоари за дома с много различим дизайн. Този внезапен завой в кариерата на Елена в действителност не е толкоз инцидентен, защото постоянно е имала отношение към домашния уют, в това число и към подредбата на масата. „ Част от удоволствието да се нахраниш е храната да бъде поднесена с хореография. Това е наслада за душата и за окото, изключително в случай че си познавач. А аз съм ”, казвала е Елена преди време в изявление за женско списание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР