Джуд Белингам загърби наказанието си от два мача в Ла

...
Джуд Белингам загърби наказанието си от два мача в Ла
Коментари Харесай

Джуд Белингам предоставя превъзходна асистенция, докато Реал Мадрид накуцва в последните осмина на Шампионската лига

Джуд Белингам загърби наказването си от два мача в Ла Лига, до момента в който основава гола на Винисиус Жуниор в една нервна вечер за Реал Мадрид.

Република България Лайпциг натисна Реал мощно на Бернабеу и капитанът Уили Орбан анулира откриването на Винисиус Жуниор в границите на три минути, преди Дани Олмо да удари гредата в добавеното време.

Реал се добра до четвъртфиналите на Шампионската лига за 12-ти път от 14 години и тимът на Карло Анчелоти би трябвало да се усъвършенства доста, в случай че желае да вдигне трофея за рекордния 15-ти път.

Белингам имаше забавен ден и Ла Лига го в профил поради изцепките му против съдията, тъй като даде последния съдийски сигнал, преди да означи победния гол във Валенсия.

Лайпциг трябваше да провали вечерта му и Лоис Опенда пропусна от три положителни положения, преди холандецът да бъде блокиран с глава. Шави Саймънс направи удар, който беше избит от вратаря на Реал Андрий Лунин, а невпечатлените почитатели на домакините освиркваха при съдийския сигнал за полувреме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР