Джуд Белингам преминава в Реал (Мадрид), потвърди досегашния му клуб

...
Джуд Белингам преминава в Реал (Мадрид), потвърди досегашния му клуб
Коментари Харесай

Реал купува най-големия английски талант за 103 милиона

Джуд Белингам минава в " Реал " (Мадрид), удостовери досегашния му клуб " Борусия " (Дортмунд). Първоначално " жълто-черните " ще получат 103 милиона евро, като сумата може да се повиши с 30 % до 137,3 млн., а това зависи от изявите на британския национал.

" Има взаимно кардинално единодушие сред страните. Детайлите към контракта би трябвало да бъдат координирани и приключени ", се споделя в известието на вицешампиона на Германия.

19-годишният Белингам мина в Дортмунд от " Бирмингам Сити " преди сезон 2020-2021. Договорът му с " Борусия "  беше до лятото на 2025 година Той се трансформира в основен състезател за " Борусия " и постоянно даже беше капитан на тима в миналия сезон. Халфът е и национал на Англия, а за интерес от Мадрид се приказва най-малко от година.

Халфът избра " Реал " пред завръщане вкъщи, желаеха го " Ливърпул " и " Манчестър Сити ".
Националът на " трите лъва " си потегля от Германия като състезател №1 на Бундеслигата
Джуд Белингам беше определен за най-хубав състезател в Първа Бундеслига през сезон 2022-2023 в анкета измежду футболистите от елита.

Той има 29,6 % от гласовете, до момента в който нападателят Рандал Коло Муани ( " Айнтрахт " Франкфурт) - 28,6 на 100. На трета позиция с 13,7% е полузащитникът Джамал Мусиала ( " Байерн " Мюнхен).

Всички играчи от Първа, Втора и Трета дивизия, както и от районните лиги, имаха право да вземат участие във вота, който е проведен от Съюза на немските футболисти (ВДВ).  

Урс Фишер от " Унион " (Берлин) беше избран за най-хубав треньор с 31,1 %.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР