Джуд Белингам поиска от футболните власти – особено в Испания

...
Джуд Белингам поиска от футболните власти – особено в Испания
Коментари Харесай

Джуд Белингам изисква повече мерки срещу расизма, но се „съмнява“, че това ще се случи

Джуд Белингам изиска от футболните управляващи – изключително в Испания – да създадат повече за битката с расизма, само че призна: „ Съмнявам се, че това ще се случи. “

Обаждането на британския полузащитник пристигна, откакто неговият съотборник в Реал Мадрид Орелиен Чуамени беше афектиран на расистка основа от последовател на Майорка, откакто означи предишния уикенд.

Това е последният от редица произшествия в испанския футбол, като различен състезател на Реал във Винисиус младши е бил постоянна жертва на обидни викания и жестове.

Белингам, говорейки пред медиите преди Шампионската лига на Реал конфликт с Манчестър Сити в сряда, сподели: „ Мисля, че в мачовете, в които си отиваме, изключително в Ла Лига, съвсем толкоз свикваш с това, че даже не бях наясно с случая (Чуамени). Мисля, че това единствено по себе си е голям проблем.

„ Трябва да се направи повече, без значение дали става въпрос за наказването и по какъв начин реагирате на него или по какъв начин действате самодейно, с цел да (спирате) този тип неща. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР