Джуд Белингам без съмнение е един от най-добрите халфове в

...
Джуд Белингам без съмнение е един от най-добрите халфове в
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд иска огромна сума за Белингам

Джуд Белингам без подозрение е един от най-хубавите халфове в Европа в последните 2 години. Англичанинът бързо се наложи в Борусия Дортмунд и е неизменим титуляр, макар че е единствено на 19 години.

Страхотната игра на Белингам притегли доста погледи към него и искащите подписа му накараха Борусия да вземе ограничения, поставяйки цена от към 140 млн. евро за футболиста си.

Наред с това, самият състезател желае заплата на стойност 15 млн. евро на сезон, което в допълнение спъва всички клубове, които го желаят.

На опашката за британския национал бяха Реал Мадрид, Ливърпул, Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.

Първи надпреварата напуснаха мърсисайдци, които нямат опция да влагат толкоз пари в привличането единствено на един футболист, а вместо това избират да вземат няколко по-евтини играчи, с които да подсилят няколко от зоните на тима.

Реал Мадрид пък не желае да дава повече от 100 млн. за Белингам, което Борусия Дортмунд няма да одобри, тъй като халфът има контракт до лятото на 2025 година

Така описът с искащите да купят Белингам съществено оредява, като ПСЖ и Ман Сити би трябвало да са доста деликатни с една такава договорка, защото те вървят по ръба на бръснача във връзка с финансовия феърплей, що се отнася до балансирането на приходите и разноските.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР