Джой Бехар загърбва миналото. Съдомакинът на View и откровен критик

...
Джой Бехар загърбва миналото. Съдомакинът на View и откровен критик
Коментари Харесай

„Джой Бехар от The View казва, че „прощава“ на Алиса Фара Грифин за работата с Доналд Тръмп

Джой Бехар загърбва предишното. Съдомакинът на View и прям критик на Доналд Тръмп потвърди, че няма неприятна кръв сред нея и Алиса Фара Грифин, която работеше за POTUS с един мандат.

В епизода тази заран Бехар призна, че прости на някогашни чиновници на Тръмп, в това число Грифин, който е работил като специфичен помощник на Тръмп от 2017 до 2019 година и по-късно е служил като прессекретар на Министерството на защитата на Съединените щати и шеф на стратегическия отдел на Белия дом Комуникации под негово ръководство.

Признанието на Бехар пристигна по време на чат на Горещи тематики за ръководителя на Народното събрание Майк Джонсън, който е в несъгласие с крайнодесните републиканци, недоволни от опитите му да даде милиарди помощ на съдружници на Съединени американски щати като Украйна и Израел.

Упи Голдбърг похвали Джонсън, че сподели, че не мисли за предлагането за овакантяване, инициирано от Марджъри Тейлър Грийн. Модераторът на View одобрително сподели на своите съдомакини, че Джонсън „ в действителност си прави работ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР