Джовани Тедеско е единственият сериозен кандидат за треньорския пост в

...
Джовани Тедеско е единственият сериозен кандидат за треньорския пост в
Коментари Харесай

От Спартак предупредиха Тедеско да не разчита на скъпа селекция

Джовани Тедеско е единственият сериозен претендент за треньорския пост в Спартак (Москва), само че още не е подписал контракт. В понеделник 34-годишният експерт беше в офисите на " Откритие Арена " за договаряния с управлението на съветския гранд. Спортният шеф на Спартак Томас Цорн му е предложил договор до лятото на 2022 година и заплата от 2 млн. евро на сезон.

Причината двете страни още да не са си стиснали ръцете е условието към Тедеско да класира Спартак за евротурнирите - задача, която не е по никакъв начин лесна поради моментното положение на тима и изоставането от съперниците. " Червено-белите " са на 12 точки зад групата от водачите и на 11 зад петия в таблицата ЦСКА (Москва). Към днешна дата по-реалистично наподобява Спартак да нападна присъединяване в Лига Европа през Купата на Русия.

Освен това, Цорн е съобщил на Тедеско, че през зимата няма да разполага с огромен бюджет за селекция и ще би трябвало да разчита на сегашните футболисти. Спартак похарчи значително пари за нови попълнения преди началото на сезона, само че към този момент те не оправдават доверието.

Въпреки известните разминавания, се чака до петък всичко да бъде изгладено и Тедеско да бъде бъде назначен на поста. Премиер Лига 12 кръг, неделя 6 октомври  Краснодар 2:1краен резулат  Спартак Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР