Джовани Пернис се завърна в социалните медии и BBC -

...
Джовани Пернис се завърна в социалните медии и BBC -
Коментари Харесай

Джовани Пернис говори за предателите и „да бъдеш позитивен“ на фона на обвиненията на Аманда Абингтън

Джовани Пернис се завърна в обществените медии и BBC - откакто корпорацията го поддържа поради явен спор с някогашния сътрудник на Striclty Come Dancing Аманда Абингтън.

33-годишната денс звезда беше посетител в съпътстващото шоу The Traitors: Uncloacked - обособяване на извънредно сполучливия риалити сериал The Traitors. В сряда последният епизод на „ Предателите “ беше излъчен и Джио се причисли към комиците Ед Гембъл и Джоел Домет, с цел да прегледат последните обрати на шоуто.

Официалната страница на BBC Sounds в Instagram показа къс клип на представянето на Ед най-новия епизод на The Traitors: Uncloaked - и изяснява, че Джовани ще взе участие в шоуто. Италианската танцова звезда можеше да бъде забелязана да се усмихва на назад във времето и да споделя „ Здравей! “ Преди да добавите „ Чао за в този момент. Чао “, когато камерите се отдалечиха от него.

Джовани показа клипа посредством личните си истории в Instagram, насърчавайки почитателите да се включат посредством BBC iPlayer и посредством BBC Sounds, с цел да чуят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР