Джовани Пернис има в съзнанието си текущата драма на своята

...
Джовани Пернис има в съзнанието си текущата драма на своята
Коментари Харесай

Джовани Пернис „философства“, тъй като Би Би Си наруши мълчанието по отношение на исканията на кадрите на Аманда Абингтън

Джовани Пернис има в съзнанието си настоящата драма на своята строга омраза с Аманда Абингтън – твърди специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс.

33-годишната професионална танцьорка беше привлечена в заглавията на медиите през последните дни, откакто през 2023 година танцовият сътрудник на звезда Аманда, на 51, избухливо изиска BBC да съобщи всички фрагменти от тях, до момента в който репетират дружно, до момента в който тя сякаш обмисля правни препоръки.

Двойката бяха сътрудници в последния сезон на Strictly - само че трагично се отдръпнаха след петата седмица, като Аманда сподели, че би трябвало да го направи заради медицински аргументи. Би Би Си наруши мълчанието си по отношение на декларираните претенции на Аманда в понеделник вечерта.

Седмици преди излизането им се носеха клюки, че двойката се е сбила зад кулисите. А в този момент новината, че актрисата от Шерлок Аманда обмисля някакво правосъдно дело, хвърли нова светлина върху обтегнатото им другарство.

Фотографи снимаха фотоси на Джовани в понеделник, до момента в който то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР