Джовани Пернис е преустановен от следване от един от предишните

...
Джовани Пернис е преустановен от следване от един от предишните
Коментари Харесай

Бившият партньор на Джовани Пернис в BBC Strictly го прекратява да следва само година след участието си в шоуто

Джовани Пернис е прекратен от следване от един от предходните си сътрудници в Strictly Come Dancing на фона на известията, че най-новата му - Аманда Абингтън - е поискала фрагменти от техните подготовки от BBC.

Твърди се, че 51-годишната Аманда е потърсила юридически съвет и се надява всяко подмолно видео да поддържа нейните обвинявания против Джовани за хипотетичното му държание към нея. Говори се, че по време на петседмичния си опит в Strictly актрисата Аманда се е борила с „ нападателния подготвителен жанр и отношение “ и „ войнствения метод “.

Аманда се отдръпна от надпреварата през октомври 2023 година, базирайки се на персонални аргументи и по-късно не съумя да се яви на финала на шоуто на 16 декември. Оттогава тя разкри, че е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство (ПТСР).

Сега звездният сътрудник на Джовани за 2022 година наподобява е посочил възприятията си, като се е дистанцирал от танцьорката в Instagram. Ричи Андерсън беше комбиниран с Джовани - в това, което беш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР