Джоузеф Паркър продължава да води усилена подготовка за предстоящия титаничен

...
Джоузеф Паркър продължава да води усилена подготовка за предстоящия титаничен
Коментари Харесай

Паркър се закани на Джошуа: Знам слабостите му, това е моето време

Джоузеф Паркър продължава да води усилена подготовка за идния колосален боксов мач против Антъни Джошуа. Двамата ще се срещнат на 31 март в Кардиф, а спечелилият ще получи международните трофеи в тежка категория на четири от огромните боксови организации. За своите тренировки Паркър избра Лас Вегас, вместо родната Нова Зеландия.

" Плажната линия е единствено на 15-20 минути път отсам. Тук ситуацията е спокойна, безшумно е. Фокусирам се върху това, което би трябвало да върша - да упражнявам, да хапвам и да дремя. Мога да се съсредоточвам върху бокса. За мнозина Вегас е чудноват избор, тъй като хората идват тук да се забавляват. Но в Нова Зеландия непрекъснато съм теглен отнякъде. Семейство, другари, предложения за разнообразни събития. Тук ми харесва. Тренирам, давам отмора на мозъка си и имам време за себе си. "

В момента 26-годишният боксьор е притежател на купата на Световната боксова организация. В кариерата си той има 24 победи, 18 от тях с нокаут, и нито една загуба.
" Имах нужното време, с цел да мога да покажа какви са същинските ми благоприятни условия. Вълнуващо е, тъй като треньорът ми знае какво можем да създадем. Той не желае да изляза и да направя нещо, което не мога. Желанието му е да покажа това, което и двамата виждаме по време на тренировките и спарингите.

Мотивиран съм повече от всеки път, с цел да се показва по този начин, както в никакъв случай не съм го правил в живота си. Няма да е елементарно, тъй като се удрям с непобеден боксьор. Той също желае да сплоти купите. Изпитвам огромно почитание към него и достиженията му, само че мисля, че в този момент е нашето време ", разяснява Паркър. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР