Джоузеф Диксън продължава с гръмките обещания за бъдещето на футболния

...
Джоузеф Диксън продължава с гръмките обещания за бъдещето на футболния
Коментари Харесай

Диксън пред bTV: За "Левски", битката с "Лудогорец" и Шампионската лига

Джоузеф Диксън продължава с гръмките обещания за бъдещето на футболния " Левски "! След днешната конференция британският предприемач отговори и на спомагателните въпроси на bTV.

Къде вижда " сините " след 5 години и какво чака от борбата с " Лудогорец " - вижте във видеото.

Снимка: Lap.bg

Кандидатът за акциите на " Левски " Джоузеф Диксън счита да влага обилни средства освен в построяването на нов стадион, само че и в построяването на търговски център. Tой разкри проектите си за " синия " клуб и дълготрайните си цели.

Диксън увери, че " Левски " към този момент разполага с нужните банкови гаранции и напълно скоро договорката ще бъде реалност, като ще вложи 250 млн. $.

Мажоритарният притежател на клуба Наско Сираков не участва на брифинга, макар че на формалния уебсайт на клуба бе обявено, че той ще застане паралелно до Диксън пред медиите.

Снимка: Lap.bg

" Сините " са в тежка финансова рецесия от началото на 2020 година, когато поддръжката си за " Левски " отдръпна главният спонсор - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на предприемача с няколко обвинявания от българската прокуратура Васил Божков. Оттогава тимът се устоя най-вече с дарения от почитатели.

Столичният гранд към този момент получи лиценз за присъединяване в Първа лига през сезон 2021/22.

Мистерията към Джо Диксън е огромна. За 31-годишния британец се знае, че е бил на несполучливи проби в ЦСКА като футболист, ръководи две регистрирани във Англия компании със скромни активи и е основен акционер в осмодивизионния британски клуб " Стейнс Таун ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР