Джоузеф Диксън постави срок на Левски до 30 юни за

...
Джоузеф Диксън постави срок на Левски до 30 юни за
Коментари Харесай

Джоузеф Диксън постави двудневен ултиматум на Левски

Джоузеф Диксън сложи период на Левски до 30 юни за даване на нов контракт от страна на управлението на футболни клуб за договорка или в противоположен случай ще се откаже от капиталовите си планове. Това излиза наяве от изпратено писмо до Българска телеграфна агенция от отдела за връзки с обществеността на компанията на Диксън " 10 BRINDLEY SPORTS & ENTERTAINMENT ", която е основана във Флорида, с цел да финансира плана.

" Като професионални вътрешни съветници на господин Диксън усещаме, че в този момент е подобаващото време да излезем с позиция от негово име. Известна в България адвокатска адвокатска фирма стартира работа като локален юридически представител на господин Диксън при идването му в страната през май 2021 година.

На 8 юни господин Диксън показа на изпълнителния шеф на ПФК Левски АД Павел Колев документ от финансова институция от Съединени американски щати, който удостоверява, че " 10 BRINDLEY SPORTS & ENTERTAINMENT ", основана във Флорида компания със особено предопределение, е притежавана и следена еднолично от господин Диксън със характерна цел за неговата инвестиция в ПФК Левски АД.

Документът акцентира следното. Общият бюджет на разноски от 242,476,301 $ са планувани за характерната цел, която е построяването на мултифункционален стадион и търговски център на улица " Тодорини кукли " 47, София, България, в границите на 36 месеца след приемането на контролния пакет акции на ПФК Левски АД. Все още не можем да разберем тъкмо за какво ПФК Левски АД не удостоверява обществено на обезпокоените си почитатели елементарния факт, че господин Диксън разполага с гаранции за съществуването на нужния капитал, с което непосредствено провокира бурни, подправени и голословни спекулации за господин Диксън.

На 23 юни след съвсем 2-седмично очакване ПФК Левски АД даде на господин Диксън контракт, който не е градивен и не може да докара до завършване на договорката, контракт, който не може да бъде признат съществено от вложител в компания, която е на ръба на банкрута. Предстоящия футболен сезон в България стартира през юли и господин Диксън е изцяло наясно за нужното време за подготовка на футболен тим, който да бъде конкурентен през цялото време на акцията.

Ситуацията към сегашния миг е такава, че договорите на няколко играчи от представителния тим на ПФК Левски изтичат в идващите няколко дни, а ПФК Левски АД няма средства за подновяването на тези договори или за привличането на нови футболисти, които имат нужните качества да играят в клуба. Преговорите с ПФК Левски АД се проточиха, а поради обстоятелството, че ПФК Левски АД е в съществено застрашена позиция, която може да приключи с проваляне в аматьорския футбол, господин Диксън усеща, че няма повече време за губене, в случай че ПФК Левски АД желае да върви напред и да се развива като сериозен футболен клуб.

Г-н Диксън има вяра, че милионите последователи на Левски София в България и по света заслужават тим, който се продължи да се състезава в елитната лига, а с всеки минал ден опцията за това доста понижава. С оглед на това и за завършване на договорката ПФК Левски АД получава период до края на работния ден в 17.00 часа в сряда, 30 юни 2021 година, да даде и съгласува подобаващ контракт с господин Диксън или неговия интерес ще бъде изтеглен с неотложен резултат.

Отделно от това, след публикуваното обществено видео с концепцията за стадиона виновните проектант и дизайнер желаят подчертаят следното: " Използвахме 3D модели и обекти от предходни планове и имаме цялостната независимост да използваме тези 3D модели, които са налични в разнообразни свободни платформи. Няма проблем с авторските права в тези софтуерни платформи, което може да се удостовери от изискванията в тях. Стадионът е модифициран съгласно условията на нашите клиенти. Компютърният модел на целия комплекс е планиран и приключен от нас и е неповторим. Не може да бъде открит сходен онлайн или в различен уеб страница.

На този стадий нямаме съответен план за прилежащите елементи към стадиона и комерсиалния център и се разбрахме с нашия клиент, че представяме единствено концепция, която демонстрира една опция за това по какъв начин би могло да наподобява ". В този сериозен миг господин Диксън няма както повече да разяснява актуалната нервността, която се основава от сили, които той усеща, че непосредствено се опълчват на неговата обезпечена и невиждана директна задгранична инвестиция в размер на най-малко в 242,476,301 $ в страната България ", се споделя в позицията на ПР-отдела на " 10 BRINDLEY SPORTS & ENTERTAINMENT ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР