Джоуи Грациадей наскоро отдели малко време, за да се обърне

...
Джоуи Грациадей наскоро отдели малко време, за да се обърне
Коментари Харесай

„Ергенът“ Джоуи Грациадей разкрива хронично заболяване, което кара очите му да пожълтяват: „Добре съм, доколкото може да бъда“

Джоуи Грациадей неотдавна отдели малко време, с цел да се обърне към загрижените почитатели на Ергена, които видяха, че очите му наподобяват стават жълти. Ергенът разкри за какво в ново видео в обществените медии, като в същото време увери почитателите, че към момента е „ доколкото може да бъде “.

„ Исках да скоча тук доста бързо и да поговорим за нещо, за което виждам доста мнения, което са жълтите очи на Джоуи “, споделя той във видеото. „ За да дам някакъв подтекст за това, би трябвало да се върна чак до времето, когато бях в гимназията. Бях болен към седмица и половина и майка ми реши, че е добра концепция да отида на доктор. ”

След като откри, че може да има проблем с черния му дроб, Graziadei сподели, че е минал няколко чернодробни ултразвука и е посетил доста лекари, преди в последна сметка да бъде диагностициран със синдром на Гилбърт. Честите признаци на синдрома на Гилбърт включват жълтеникав нюанс на кожата и бялото на очите.

„ В края на деня ми споделиха, че съм здрав “, сподели Грациадей във в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР