Джоуи Бартън е сигурен, че Англия не може да спечели

...
Джоуи Бартън е сигурен, че Англия не може да спечели
Коментари Харесай

Бартън голям песимист за шансовете на Англия на Мондиала

Джоуи Бартън е сигурен, че Англия не може да завоюва Световното състезание в Русия, макар че мина през квалификациите без загуба.

Англия е в група с Тунис, Панама и Белгия, а съгласно Бартън, който има единствено един мач за Англия, всичко повече от прекосяването на групата ще е бонус за отбора.

"Не мисля, че може да вършим заключения от квалификациите. Англия в последно време играе доста добре в квалификациите. Спомням си, че не постоянно подобен бе казусът, припомням си, че британските тимове имаха проблем с класирането. Сега сме добре в квалификациите, само че това не е необикновен симптом за представянето в шампионата. "

"Трябва да поздравим Гарет за класирането, само че както видяхме на последните Европейски и на последното Световно, се класирахме със жанр и се прибрахме в доста по-лошо психическо положение в сравнение с отивахме на тези шампионати. "

"Да се завърнем от Световното с позитивна настройка ще е доста положително. Можем ли? Не знам. Мисля, че би трябвало да излезем от групите, това е минималното условие, а всичко повече е
бонус. "

Според Бартън огромен проблем за "трите лъва " ще бъде вратарският пост. "Три месеца преди шампионата не знаем кой ще бъде номер 1. Трябва да знаеш най-хубавият си състав. Гледаш британските вратари и никой не е в страхотна форма и това би трябвало да се промени, нуждаем се от добър вратар. Това ще бъде голям проблем. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР