Джоуел Ембийд вкара 31 точки и взе 16 борби, а

...
Джоуел Ембийд вкара 31 точки и взе 16 борби, а
Коментари Харесай

Хюстън и Милуоки поведоха с по 3:0 победи в сериите си в НБА

Джоуел Ембийд вкара 31 точки и взе 16 битки, а също по този начин вкара и решаваща тройка 18 секунди преди края на мача, откакто преодоля Майк Скот. Филаделфия завоюва гостуването на Бруклин със 112:108 и е единствено на победа от класиране за полуфинал на Изток.

Тобайъс Харис приключи с 24 точки, 8 битки и 6 подавания за спечелилите, които се стремят за втори следващ сезон да преодолеят този стадий. Огромното преимущество обаче се оказа завръщането на Ембийд, който се показа доста мощно, откакто пропусна третата среща поради контузия в лявото коляно. Така изваждането на Джими Бътлър в третата част поради наказване съвсем не се усети.

Карис ЛеВерт вкара 25 точки, откакто попадна в стартовата петица, а Джарет Алън и Д'Анджело Ръсел останаха с по 21.

Денвър завоюва като посетител на Сан Антонио със 107:103 и изравни салдото на 2-2 победи, като Никола Йокич вкара 29 точки и взе 12 битки. Джамал Мъри добави 24, откакто в първите два мача не беше на висота.

ЛаМаркъс Олдридж приключи с 24 точки и 9 битки за Сан Антонио, а ДиМар ДиРоузън прибави 19 преди да бъде изваден от игра с наказване пет минути преди края. Петата среща от серията е в Денвър.

Милуоки се оправи с Детройт със 119:10 и е единствено на триумф от прескачане на този стадий. Крис Мидълтън беше най-точен с 20 осъществени и 9 битки. За домакините Блейк Грифин наниза 27 точки, а също по този начин взе 7 битки и 6 асистенции, което се оказа незадоволително за Пистънс. Грифин пропусна първите два мача поради разтежение на коляното, само че през днешния ден сподели класа. За Милуоки Брук Лопес и Ерик Бледсо прибавиха по 19.

Хюстън също е с 3-0 победи откакто преодоля Юта със 104:101. Джеймс Хардън вкара единствено 22 точки, само че 14 от тях в последната четвърт, което оказа помощ доста за успеха. Той наниза тройка и по-късно добави два наказателни сполучливи 42.4 секунди преди сирената, когато направи резултата 101:97. След това Донован Митчел вкара два наказателни за Юта, а Хардън пропусна нов опит от тройката, пристигна ред на Пи Джей Тъкър да завоюва битката. Той беше фаулиран, осъществя двата пъти от наказателната линия и приключи мача с общо 12 точки.
Крис Пол остана с 18 точки за Рокетс, а Клинт Капела с 11 и 14 битки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР