Джошуа е уникален спортист, феноменален боксьор. Той е много млад

...
Джошуа е уникален спортист, феноменален боксьор. Той е много млад
Коментари Харесай

Цитат на деня: Джошуа дълги години ще бъде на трона на световния бокс

Джошуа е неповторим състезател, свръхестествен боксьор. Той е доста млад и занапред ще се осъществя неговият капацитет. Мисля, че дълги години ще бъде на трона на международния бокс. "

Това сподели спортният министър Красен Кралев в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви. Той съобщи, че почита решението на Кубрат Пулев да се отдръпна от дуела и го дефинира като вярно.

" Когато играеш против подобен състезател, който е и с години по-млад и пресен от теб, и най-малката травма може да се окаже съдбовна. Това са тежки дуели, които се играят дълго време. Целият дуел протича повече от 40-45 минути. По време на самата подготовка всичко е допустимо. Това не е нито първият, нито последният случа за отсрочен мач на кандидат ", добави Крлев.

" Освен за парите един състезател работи за името си, за достойнството си. Няма по какъв начин когато не си подготвен, да излезеш с травма, като знаеш, че нямаш шансове. Всички знаят, че Джошуа беше любимецът и най-малкото здравословно неразположение би оказало огромно въздействие ", сподели още спортният министър.

Кралев чака след към година Пулев да получи нова опция да стане международен първенец.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР