Джоселин Джеймс, възстановила се наркоманка и бивш член на “Franklin’s

...
Джоселин Джеймс, възстановила се наркоманка и бивш член на “Franklin’s
Коментари Харесай

Полицай вкара жена в затвора, а тя му даде...

Джоселин Джеймс, възстановила се наркоманка и някогашен член на “Franklin’s Most Wanted”, избави живота на служителя на реда, който я вкара в пандиза преди близо десетилетие, заяви Fox5.
Между 2007-2012 година


Джеймс е задържана 16 пъти за обири и обвинявания, свързани с опиати. Тя споделя, че не знаела на кой свят живее и дали ще оцелее.

„ Просто живеех в действителност неприятен живот, правех доста в действителност неприятни неща, които не би трябвало да върша, и просто бях в действителност загубен човек “, сподели Джеймс. Теръл Потър, някогашен офицер от полицейско ръководство, сподели, че Джеймс преживявала доста сложен миг от живота си.

„ Беше луда, крадеше,ползваше опиати и правеше неща, които не би трябвало да прави “, сподели Потър. „ Заключвах я няколко пъти. “ Джеймс сподели, че най-сетне е съумяла да оправи живота си и на 5 ноември ще отпразнува осем години отвън пандиза и осем години без приложимост на дрога.

„ Беше ми гадно да пребивавам този живот и желаех да направя нещо друго “, сподели Джеймс. Джеймс сподели, че Потър е избавил живота й, като я е арестувал и я е предиздвикал да промени живота си. „ Перфектно съм, здрава съм и нямах визия, че съм толкоз здрава “, сподели Джеймс.

Миналия ноември Потър научил, че бъбрекът му престава да действа, работи единствено на 5%. Лекарите споделили на Потър, че ще би трябвало да чака от 7 до 8 години за бъбрек.

„ Започнахме да се молим да открием верния бъбрек “, сподели Потър. Той не осъзнавал, че нужното му избавление е единствено на две крачки. Докато ровела из телефона си Джеймс схванала за проблемите на служителя на реда. „ “Господ ми сподели, че имам бъбрек като за този човек “. След серия от инспекции се оказало, че предчувствието й е правилно.

Потър не можал да повярва, че тя желае да му подари бъбрека си. На 21 юли трансплантацията била направена сполучливо. Сега Потър гледа на Джеймс като на своя щерка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР