Джорджия Харисън напада бившите си, които са я накарали да

...
Джорджия Харисън напада бившите си, които са я накарали да
Коментари Харесай

Джорджия Харисън от ITV Love Island заклеймява бившите си, докато Антон я отвежда в Hideaway

Джорджия Харисън атакува някогашните си, които са я предиздвикали да се почувства „ уязвима “, когато е отведена в Hideaway.

В тазвечершния епизод на Love Island All Stars Джорджия ще опише за предходните си връзки, в които е била накарана да се усеща несигурна и за еднократна приложимост. Тя се върна във вилата на Острова на любовта за втори късмет да откри любовта и се сближи с Антон Данилюк.

Той се пробва да впечатли Джорджия и неотдавна й провежда неочакван пикник, с цел да й покаже какъв брой доста значи тя за него. В епизода от четвъртък островитянинът Кейси О'Горман получава известие, което гласи: „ Островитяни, The Hideaway Retreat е отворен довечера, апелирам, изберете щастлива двойка, която да прекара нощта дружно #Rendezvous "

Всички островитяни крещят: „ Джорджия Х и Антон! “ Откривайки прочувствената си тирада, Антон споделя: „ За да бъда почтен, в действителност желаех да направя това от няколко дни… Просто чаках точното време и това просто се стори точното време… Имам възприятието,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР