Джорджина Родригес разказва пред списание Elle за предизвикателствата, с които

...
Джорджина Родригес разказва пред списание Elle за предизвикателствата, с които
Коментари Харесай

Джорджина за Роналдо: Той е най-красивият мъж, който очите ми са виждали

Джорджина Родригес споделя пред списание Elle за провокациите, с които се е сблъскала през 2022-ра. Половинката на Кристиано Роналдо снима специфична фотосесия, с цел да се появи на корицата на януарското издание за Испания.
 
„ Тази година беше най-сложната в живота ми, най-щастливият миг стана по едно и също време най-тъжен. Това е нещо, което ще ме съпровожда цялостен живот и което няма да можем да забравим “, изясни Джорджина.

Родригес сменя няколко визии за фотосите. На корицата тя е снимана в непосредствен проект, като носи черна траурна мрежа на главата.
 
На 18 април хубавицата и Кристиано Роналдо изгубиха едно от своите близначета – момченце. Днес двамата се радват на дребната Бела Есмералда, която към този момент е на 8 месеца.

Говорейки за децата, 28-годишната Джорджина показва, че се усеща късметлийка и за нея фамилията и малчуганите са най-важното нещо в живота.

Моделът има още едно дете от Роналдо – 5-годишната Алана. Освен това двамата отглеждат 12-годишния Кристиано-младши, както и близнаците от сурогатна майка - петгодишните Ева и Матео.
Снимка: instagram.com/georginagio/
Говорейки за любовта си към португалеца, Родригес признава, че точно той е сбъднал нейната фантазия. „ Кристиано и аз се влюбихме от пръв взор, когато го видях за първи път почувствах, че времето е спряло. Никога не бях виждала толкоз хубав мъж, толкоз деликатен...

Той е най-красивият мъж, който очите ми са виждали. Аз съм приятелката на най-хубавия футболист в света, само че няма потребност хората, доста от тях дами, да го употребяват по позорен метод “, безапелационна е хубавицата, намеквайки за сравненията сред Меси и Роналдо.
Снимка: instagram.com/georginagio/
Джорджина разкрива, че поради връзката си с футболиста е изгубила свободата и анонимността си.

Освен пред изданието, половинката на CR7 споделя за мъртвото раждане на сина си във втория сезон на своя сериал по Netflix. Той наблюдава нейното всекидневие, огромна част от което е обвързвано с грижата за децата и инфлуенсърството.
Пред камерата Джорджина показва, че в един миг не знаела по какъв начин ще продължи, откакто дала живот единствено на едно от близначетата. Все отново съумяла да преодолее загубата на сина си с помощта на поддръжката на околните си.
„ Животът ми даде толкоз доста за толкоз малко време “, споделя тя в филмов откъс към новия епизод, показан по време на испански тв и радиофестивал. По нейните думи, след раждането сърцето ѝ било разрушено.

„ Имах отговора по-близо, в сравнение с си мислех. Погледнах в очите на децата си и там видях единствения метод да го направя, да сме всички дружно “, споделя още тя за раната и продължаването напред.
Снимка: Getty Images
Първата поредност от „ Аз съм Джорджина “ направи премиерата си в 190 страни по света на 27 януари 2022 година Датата не бе определена инцидентно. Тогава половинката на известния футболист навърши 28 години.

" Ако потърсите името ми в Гугъл, ще се окаже, че съм в борба със фамилията на Кристиано, че имам сестра, която ми желае пари... Моят живот е доста по-прост от всичко това: не обичам споровете, в никакъв случай не се карам с никого, само че най-лошото е, че цялата тази информация е неистина. Всичко, което желая, е да бъда с момиченцето си в болничното заведение ", не крие тъгата си брюнетката.


Снимка: Instagram
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР