Джорджина може и много да иска, но скоро надали ще

...
Джорджина може и много да иска, но скоро надали ще
Коментари Харесай

"Рано или късно и това ще се случи": Роналдо отби важен въпрос и изненада Джорджина

Джорджина може и доста да желае, само че скоро едва ли ще се види като младоженка. Кристиано Роналдо сподели в документалния филм на Netflix " Аз съм Джорджина ", че двамата приказват за женитба, само че за момента не възнамеряват нищо в елементи.

" Говорили сме с Джорджина по този въпрос доста пъти и тя ме схваща. Знае, че това ще се случи в един миг. Дали това ще бъде след година, след шест месеца и след месец, никой не знае. Но съм сигурен на 1000 %, че сватбата ни ще се състои ", сподели португалецът.

Виж още: 19-годишен следи самолета на Елон Мъск, милиардерът му предложи $5000, с цел да спре

Кристиано и Джорджина Родригес са дружно от 2016 година и имат една щерка - Алана Мартин. Роналдо има и още три деца от сурогатни майки - Кристиано-младши и близнаците Ева и Матео. В края на 2021 година Роналдо и Джорджина оповестиха, че чакат още една двойка близнаци в околните месеци.

Е, кариерата сега е на напред във времето, както и близнаците, които скоро ще се родят. За драма не може да става и дума, тъй като сега фамилията е на отмора в Дубай. Именно в Обединените арабски емирства Джорджина означи рождения си ден.

Виж още: Как НЕ съдебна експертиза прави! Палома Митева шокира още веднъж, само че този път с неприятен грим

Подаръкът на Кристиано пък е напълно в негов жанр.  Най-високата постройка в света - дубайският небостъргач Бурж Халифа, " изгря " с облика на Джорджина. Денят съответства с премиерата на сериала за живота на футболната брачна половинка, който носи имета " Аз съм Джорджина ". Документалният филм наблюдава всекидневието на футболната избраница, която несъмнено няма от какво да се оплаче. 

Изображение: https://www.instagram.com/georginagio/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР