Джорджина и Кайла са майка и дъщеря от Великобритания, които

...
Джорджина и Кайла са майка и дъщеря от Великобритания, които
Коментари Харесай

Майка и дъщеря пръснаха над 50 хиляди евро за пластични операции, а резултатът се оказа плачевно страшен!

Джорджина и Кайла са майка и щерка от Англия, които са похарчили над 56 хиляди евро за козметични промени, с цел да наподобяват като Кейти Прайс. Кайла споделя, че още на 17-годишна възраст е станала стриптизьорка и е разкрила своя чичко паричко, който почнал да й изплаща седмична прехрана и да я гледа, написа Cosmopolitan.

Майка й няма нищо против дъщеря й да излиза с по-възрастен мъж, защото така двете могат да изживеят мечтата си заедно. Не само, че не я спира да си прави пластични операции, но и я окуражава.


Ето как са изглеждали Джорджина и Кайла, когато Кайла е била още дете

Двете са фенки на Кейти Прайс и за тях тя е идеалната жена.



Кайла и Джорджина споделят, че са неразделни и са като най-добри приятелки. Те си правят заедно косите, ноктите, тена... и операциите. Двете имат екстеншъни, филъри в устните и скулите, силиконови гърди и още куп " леки " козметични промени.

" На мен и Кайла ни харесва да изглеждаме еднакво. Купуваме си еднакви дрехи дори. Понякога хората правят странни изражения, когато ни видят, но на нас не ни пука ", споделя гордата майка Джорджина и добавя, че те просто изглеждат като кукли.




На двете им предстоят нови операции тази година - ще уголемят бюста си и ще си сложат импланти в задните части, за да създадат перфектната форма тип " Кардашиян ".



Техният чичко паричко, който спонсорира прищявките им, няма нищо против да инвестира в промяната им, за разлика от предишното възрастно гадже на Кайла, който е разбрал за плана им и я е зарязал.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР