Джорджано загърби музиката и се отдаде на друга страст. Мирослав

...
Джорджано загърби музиката и се отдаде на друга страст. Мирослав
Коментари Харесай

Помните ли мухъла Джорджано? Ето какво прави днес

Джорджано загърби музиката и се отдаде на друга пристрастеност. Мирослав Стоянов - Джорджано закупи популярност с ексцентричното си парче „ Отиваме на ваучър ", което стана същински шлагер през 2014. И в случай че се чудите къде се изгуби той, 37-годишният реализатор сега избира да покорява не музикални ранглисти, а планини.

" 2018 година открих магията на планината и музиката остана на назад във времето, споделя Джорджано.

" Хобито ми е да върша преходи в планината. Имам направени 3 европейски пешеходни маршрута: Е-3, Е-4 и Е-8. Специално тези преходи изискват предварителна подготовка. Невъзможно е да се наемам с още нещо. Музиката ми е преди всичко, само че и планината има доста специфичен сексапил, до който съумях да се докосна. "

И добави: " Не употребявам услугите на водачи или организация за туризъм. Всичко си провеждам независимо, което е много вълнуващо и отговорно. Едно такова премеждие за мен стартира още от избирането на маршрута, туристическите карти, настаняването, оборудването. Това са същинските моменти, когато се прибера, съм с много мемоари ".

Въпреки краткотрайната му отмора никой не го е не запомнил и артистът показа, че към този момент върви на преходи с почитателите си: " Харесва ми реакцията, когато ме видят почитателите ".

Според старозагореца при музикалните му участия е доста друго. „ Там е повече като работа. Няма го приключението ". Но все пак музиката е животът на Стоянов.

" Правя по 1-2 песни на година ", само че творчеството му към момента не е видяло бял свят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР