Джордж Сент Пиер без съмнение е една от най-големите икони

...
Джордж Сент Пиер без съмнение е една от най-големите икони
Коментари Харесай

Джордж Сен Пиер: Страхувах се преди всяка битка

Джордж Сент Пиер без подозрение е една от най-големите икони в ММА. 39-годишният войник от Канада е считан от мнозина за едно от най-големите величия в играта. Той съумя да запише 26 победи в ММА и 2 загуби, за които си отмъсти. Сен Пиер завоюва трофеи в две разнообразни категории и избра да се отдръпна на върха след серия от 13 следващи победи.

“Преди всяка борба и подготовка се опасявах. Беше ме боязън от оскърбление и от това да не отчайвам моя наставник. Страх ме беше, тъй като можеха да ме наранят. В началото започнах да си мисля, че ММА не е за мен. Срещах се с психолози и множеството от тях ми споделиха, че не ме е боязън, а съм разчувствуван. Вълнувам се, че ще отивам на отмора и такива неща, само че несъмнено не се вълнувам от борбите в клетката.

Не се вълнувам от това, че мога да изгубя достойнството си. С времето разбрах, че страхът ме прави по-фокусиран. Той форсира времето ми за реакция и моята експлозивност. Вярвам, че не би трябвало да се тормозя от това, че ме е боязън. Това, че се страхуваш, не те прави страхливец. Знаете ли какво? Няма кураж, без страх”, съобщи Сен Пиер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР